Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
8 januari 2012 Rapporteer

Ik was al een tijdje op zoek naar een prettige nettop. Ik wilde graag een met 2 fysieke rekenkernen, omdat ik daar iets meer vertrouwen in had dan 1 kern + HT (ik kende al nettops met 1 kern en HT, dat werkte, maar hield niet over). Toen kwam dus de Intel Atom N570 uit en deze PC was (één van de) goedkoopste nettopjes die ermee uitgevoerd waren. Specs - hardware • Intel atom 570 (dual core+HT) • 1GB ram DDR3 single channel (geüpgraded naar 2GB) • Seagate ST9320325AS 320GB hdd 5400rpm • Intel GMA 3150 • Atheros AR8152/8158 10/100mbit bedraad • Atheros AR9285 wifi b/g/n • Realtek...

Pluspunten

• Prima werkzaam voor officetaken (prestaties)
  • Design
  • Aansluitingen

Minpunten

• Hoogglans afwerking (stof, vingervlekken)
  • Beeldscherm (kijkhoek)
  • Speakers

20 februari 2012 Rapporteer

Waarom een Asus 1011PX
Ik ben al redelijk lang OSX fan en werk thuis met veel plezier op mijn iMac. Ik heb echter ook een aantal devices waar geen OSX software voor is. Zo is bijvoorbeeld de software voor Samsung Galaxy telefoons/tablets wel beschikbaar voor OSX maar ondersteund het slechts 2 telefoons en 1 tablet. Mijn galaxy s plus wordt niet ondersteund. Zo heb ik ook nog een gps en een sporthorloge waarvan ik graag de tracklogs wil uitlezen.
Er zat dus niets anders op om een Windows versie in huis te halen. Ik heb wat geexperimenteerd met een virtual machine, dual boot en specifieke OSX oplossingen maar die werkten voor mij toch niet lekker. Een goedkope netbook met Windows 7 leek voor mij de oplossing.
Hoe voldoet de...

Pluspunten

• Prijs
  • Afmetingen en gewicht (zeker ook de adaptor)

Minpunten

• Te traag om lekker te werken
  • Asus produceert verschillende versies bij 1 versienummer en het is niet duidelijk welke versie je koopt.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Asus Eee PC 1011PX-BLK114S?