Deze UPS is primair ontworpen voor bureaugebruik zodat je bij stroomuitval je werk netjes kunt opslaan (met een laptop uiteraard geen issue). Een klein vermogen kan ook langere tijd worden geleverd.
Het apparaat keert zijn waarde pas uit bij een power outage. Dat is gisteren gebeurd. Met een 'servertje' van 30W, was er een uptime van 1 uur op de accu.
UItstekende UPS voor klein bedrijf of consument met vele extra's
Al enige tijd was ik opzoek naar een UPS om mijn NAS (QNAP TS-239 Pro) tijdens een stroomonderbreking, deze toch van stroom te voorzien. Uiteindelijk is mijn oog op dit product gevallen Toen het pakket afgeleverd werd viel meteen het enorme gewicht (+/- 6,5 KG) op. Nadat de UPS nu een klein maandje hier staat word het tijd voor een review Wat er in de doos zit: - Uiteraard de UPS zelf - Batterij - 2x IEC 320 C13 Male to Female - RJ-45-to-USB - 1,5m telefoonkabel - 2 CD's met meegeleverde software en handleidingen Aansluitingen De UPS word via een RJ-45-to-USB op de NAS aangesloten en levert: - Overspanningbeveiliging stroom - Overspanningbeveiliging netwerk (1000 Base-T) en telefoon - 330 Watt (550VA) - 6 outlets (3 Master en...
Prima compacte UPS om b.v. een kleine tot middelgrote NAS te beschermen tegen stroomuitval.
Perfecte UPS voor thuisgebruik. Voldoende power en goede interface met de computer zodat je makkelijk alles kan uitlezen.