Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:
11 februari 2012 Rapporteer

De verpakking is minimaal, de complete verpakking is nauwelijks groter dan de telefoon, 1 klein plaatje plastic, voor de rest karton.
In de doos zit de telefoon, lader, 2gb micro-sd card met adapter naar sd-formaat, accu, minimale gebruiksaanwijzing en montage-instructie.
Het toestel voelt stevig aan, de behuizing is daar speciaal voor gemaakt, en de IP67 standaard zegt natuurlijk genoeg. De case is voorzien van ribbels aan de zijkant en de kunststof rug heeft een antislip, waardoor het toestel lekker in de hand ligt.
Android werkt goed en snel, fotokwaliteit is voldoende. Het scherm voelt stevig aan en reageert goed ondanks dat het een extra stevig scherm is ivm IP67.
Aansluitingen en knoppen:
Bovenop de audio-aansluiting, standaard...

Pluspunten

• Stevigheid, design,

Minpunten

• accuduur, bleutooth-ondersteuning

12 juni 2013 Rapporteer

We hebben voor de zaak dit model aangeschaft voor een aantal service monteurs die regelmatig naar drukkerijen gaan voor werkzaamheden. Een robuuste smartphone was een must have en toen is ons oog op dit apparaat gevallen.
Het apparaat werkt als een Smartphone met Android 2.3 en daarover kan ik niet veel extra's vertellen. Ik heb zelf weinig ervaring met verschillende Android toestellen om te beoordelen of deze snel, zuinig en flitsend is. Voor onze toepassing is het apparaat voldoende: bellen, sms, foto's maken, mail ophalen en soms navigeren. De gebruikers spelen geen spelletjes en draaien geen HD films.
Over de stabiliteit van het apparaat ben ik een stuk minder te spreken. We gebruiken het apparaat nu zo'n 2 jaar en hebben 8 stuks...

Pluspunten

• Robuust
  • Weinig toeters en bellen aan apps
  • Compacte lader

Minpunten

• Niet stabiel, valt vaak uit.
  • Meerdere hardware problemen, zie review
  • Samsung support desk is slecht
  • Firmware recovery optie in Samsung Kies werkt matig

2 van 5 sterren (Slecht)
8 april 2013 Rapporteer

Slechte onvolledige informatie van BELSIMPEL.NL
Half februari kocht ik een Samsung Xcover S 5690 bij Belsimpel. Over levering geen klachten, prima. Ik was blij met mijn nieuwe toestel tot ik na uploaden van een paar apps de melding kreeg dat mijn geheugen vol was. Maar er bleek nog praktisch niets op mijn SD card te staan dus wilde ik apps gaan overzetten. Dat kan dus gewoon niet. De meeste apps draaien alleen op het interne geheugen wat maar een zeer beperkte capaciteit heeft. Helaas wordt de meeste geheugenruimte al ingenomen door vaste meegeleverde apps, die niet verwijderd kunnen worden ook al gebruik je ze nooit. Kortom: de hoge verwachtingen gewekt door de voorlichting en reviews op de site van Belsimpel worden absoluut niet...

Pluspunten

• Sterk toestel. Kan tegen een stootje. Ziet er mooi uit.

Minpunten

• Veel te klein intern geheugen. Meeste apps draaien alleen op intern geheugen.
  • Veel vaste apps waar je niets aan hebt maar je kunt ze ook niet verwijderen.
  • Max 32 GB SD card suggereert veel geheugen maar is dus in de praktijk eigenlijk niet te gebruiken omdat je bijna niets kunt overzetten.

2 van 5 sterren (Slecht)
26 september 2012 Rapporteer

Samsung Galaxy Xcover S5690 Grijs

21 december 2011 Rapporteer

Samsung Galaxy Xcover S5690 Oranje

Heb jij ook een Samsung Galaxy Xcover S5690 Oranje?