Gemiddelde gebruikersscore
Even voor dat je begint te lezen, dit is mijn eerste review. Opbouwende op- en aanmerkingen zijn daarom welkom. Ik ben geen doorgewinterde gamer en betaal dus geen honderden euro's voor een muis, maar ik hou wel van een beetje goed spul dat ook niet te duur is. Veel diepgaande technische kennis heb ik dan ook niet, maar genoeg random kennis. Inleiding Nadat de Logitech G300 Gaming Mouse werd aangekondigd, en ik de afbeeldingen en specificaties op internet zag en las, kon ik niet wachten tot ie eindelijk te koop was in de winkel. Deze G300 is de opvolger van mijn Logitech VX Revolution laptop muis. Vandaag was het dan zover. Ik keek weer even op Tweakers en zag dat hij bij verschillende winkels op voorraad was. Gezien voor mij...
Mooie degelijke muis met vele opties.
Prima gamingmuis met 9 functietoetsen en een mooi design.
Goede middag Tweakers,
Ik heb nu de Logitech G300 Gaming Mouse een half jaar denk ik, en ben erg te spreken over de muis.
Ik had deze muis gekocht op aan beveling van een vriend.
De Logitech G300 Gaming Mouse:
De muis licht lekker in de hand in is dus ook makkelijk te gebruiken.
Het ontwerp is netjes en afgewerkt.
En heeft vooral beschiking over genoeg extra toetsen wat dus ook wel fijn is.
Wat ook fijn is dat er een mooie software bij zit waarmee je de extra knoppen kan aanpassen
voor een aardige hoop games. zoals je mischien op het plaatje ziet van de Logitech G300 Gaming Mouse zie je boven op de muis een aantal knopjes, de gene achter de scroll kun je jouw DPI verhogen en verlagen. Daar achter zit dan ook nog een knopje waarmee...
Ik heb deze muis nu iets langer als een jaar en hij heeft altijd goed gewerkt. Alleen na iets langer dan een jaar werkte de rechtermuisknop niet meer. Na wat gezocht te hebben op het internet zag ik dat het probleem vaker voorkwamen bij deze muis. Ben terug gegaan naar de winkel waar ik hem heb gekocht en het viel gelukkig onder de garantie dus krijg binnen drie weken een nieuwe.
Gebruik deze muis inmiddels al zo'n 7 maanden. Tot nu toe een geweldige muis. Prijs is erg laag maar kwaliteit erg hoog! Hij ligt heerlijk in de hand en er zitten meerdere knoppen op die voor mij erg handig van pas komen tijdens het gamen. Er zitten ook kleine lichten op wat mij aansprak aangezien mijn toetsenbord ook verlicht word. Deze kleuren zijn goed aan te passen d.m.v de bijgeleverde software. Met deze software kun je gemakkelijk de kleuren en de knoppen aanpassen. Over het algemeen ben ik erg blij met de muis dus een goede aankoop! Een echte aanrader.
Ik heb deze muis 10 jaar gebruikt. Deze muis heeft honderden kilometers gereisd, geklemd gezeten tussen mijn laptop en de voering van mijn rugzak. Talloze keren op de grond gevallen vanaf bureauhoogte. Zojuist vervangen voor een G300s vanwege een klein mankementje. Topmuis
fijne maar kleine muis.
goede sofware mee geleverd en de extra knoppen zitten op fijne plekken op de muis.
Deze muis ging me wel al vrij snel stuk.
Goede muis voor gamen of voor school/werk
Prima budget gamersmuis. Ideale prijs/kwaliteit verhouding.
Voelt soms wat goedkoop aan voor Logitech, maar desondanks robuste kwaliteit. Helaas niet bijzonder geschikt voor mensen met grote handen.
Prima functionaliteit van de knoppen, net als de plaatsing van deze extra knoppen.
Helaas wel te licht gewicht naar mijn zin.
Erg mooie en fijne muis. Vooral de extra knoppen zijn handig, je kunt met de knoppen ook de snelheid van de muis aanpassen met een klik op de knop, soms handig in-game.
De muis is voor de prijs zeer goed. Je krijgt veel zoals instelbare knopen, ledjes en een hoge DPI. Zeker het geld waard als je een goede prijs/kwaliteit muis zoekt!
Fijne muis voor gaming!
Conclusie: goede muis voor de prijs, ben er erg blij mee
De muis is van prima kwaliteit, heeft soms wat vertraging bij snelle bewegingen en is heel erg licht, hij ligt verder wel lekker in de hand en de extra knoppen zijn goed stevig. Ik zou de muis echter niet op de huidige prijs van 40+ euro kopen.
Goed product, gaat zeer lang mee