Logitech G300 Gaming Mouse Review
8 juli 2013, laatste update op 8 juli 2013, 1.073 views
Rapporteer
Gebruik deze muis inmiddels al zo'n 7 maanden. Tot nu toe een geweldige muis. Prijs is erg laag maar kwaliteit erg hoog! Hij ligt heerlijk in de hand en er zitten meerdere knoppen op die voor mij erg handig van pas komen tijdens het gamen. Er zitten ook kleine lichten op wat mij aansprak aangezien mijn toetsenbord ook verlicht word. Deze kleuren zijn goed aan te passen d.m.v de bijgeleverde software. Met deze software kun je gemakkelijk de kleuren en de knoppen aanpassen. Over het algemeen ben ik erg blij met de muis dus een goede aankoop! Een echte aanrader.