Review door de redactie

Review - Rage

Een nieuwe game van id Software, dat wekt hoge verwachtingen. We keken al eens naar de campagne, en nu we zowel op de pc als op de consoles ook de multiplayer hebben kunnen spelen, is het tijd voor een oordeel.

75 16 okt '11

Review - Eerste indruk: Rage

Een echte review over Rage kunnen we nog niet schrijven, want we hebben alleen de campagne ervan gespeeld. Bovendien deden we dat op een Xbox 360, en niet op een pc - terwijl dat toch bij uitstek 'id's platform' is.

87 7 okt '11

1 van 5 sterren
Joggum
15 oktober 2011

Rage: a review.
Laat ik beginnen te vertellen dat ik jaren op deze game gehoopt heb. En de afgelopen maanden erop gewacht. Eindelijk weer een FPS van mijnheer Carmack die er echt toe zou doen.
Games als Call of Duty en dergelijke oorlogspelen, dat is niet echt mijn ding. Doom, even vermakelijk maar replay value 0,0.
Nu weet ik ook wel dat hij gezegd heeft dat de toekomst in console spellen ligt, dat hij wil werken aan games voor de applecontrolsyourlive(i)pad, maar dat kan je toch eigelijk niet serieus nemen van de man die eigenhandig 3d gaming de bomb heeft gemaakt. Hij die Quake niet alleen voor windows maar juist ook voor L\U-nix systemen poorte. Waardoor er een hele communitie ontstond. En de verkoop van game engines zo ongeveer...

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Thrashie

2 van 5 sterren (Slecht)
db87
11 oktober 2011

RAGE: Anarchy Edition, PC

Heb jij ook een RAGE: Anarchy Edition, Xbox 360?