Gemiddelde gebruikersscore
Ik heb deze receiver aangeschaft omdat ik op zoek was naar een stereo versterker mét een DAC aan boord. Dit omdat ik mn volledige CD collectie geript heb en al een aantal jaren bezig ben met HTPC's in- en uit elkaar halen. . 2.0 omdat ik al die snoeren en melkpakjes in je huiskamer niet handig meer vind. Om zowel stereo als digitale input te krijgen zijn de opties behoorlijk schaars. Naast een paar oudere modellen van Onkyo heb ik zo goed als niks betaalbaars kunnen vinden wat aan mijn wensen voldoet. Daarnaast ben ik wel een gadgetfreak dus de netwerkmogelijkheden en de App voor op mn HTC trokken me wel aan. De keuze ging tussen deze receiver, de A-5 VLl en doorsparen voor Sonos.
Gekocht als vervanging van een 2.1 blu-ray systeem van Philips dat er na 3jr mee ophield.
Een prima apparaat met voldoende aansluit- en instelmogelijkheden.
Super veelzijdige receiver.
Pas enkele dagen in het bezit, samen met nieuwe speakers, dus vind het oneerlijk om wat over geluidskwaliteit te zeggen.. Ik kan op dit moment wel veel zeggen over de features (en deze info miste ik nog voor m'n aankoop):
Installatie (features) makkelijk;
Ik heb geen pc hoeven aanraken (wellicht omdat ik al poorten op de router had openstaan i.v.m. NAS). Aansluiten op het netwerk met de LAN-kabel (kan ook via wifi) en zodra je de remote app hebt gedownload hoef je al niks meer te doen (die trouwens ook werkt op de IPAD!); NAS wordt automatisch gevonden. Internetradio (vTuner), Spotify: het werkt meteen... (wel even je Spotify-inlog-gegevens invoeren; dat moet dan wel via de receiver)
De features-set is super: Wat ik gebruik...
begrijp er niet veel van, gebruik hem als versterker. Netwerk krijg ik niet klaar.
Wij hebben deze onkyo nu al 2 jaar, en zijn er zeer tevreden van. Het is handig dat je
de bas, trebels en ballance handig kan instellen langs de front. Echter wat problemen met het spelen via ipod soms valt heel het systeem weg. Zeer goede prijs/qualiteits verhouding.