![]() |
Hands-on - Warhammer 40K: Space Marine multiplayer Van de campagne van Warhammer 40.000: Space Marine hadden we al eens een deel gespeeld. Inmiddels hebben we ook heel wat multiplayer-potjes achter de kiezen, van deze Warhammer-shooter. |
![]() |
Preview - Gamescom Preview: Warhammer 40K: Space Marine Warhammer 40.000: Space Marine is voor de verandering eens geen gecompliceerde rts. Dit hobbyproject van Relic Entertainment is een shooter, en wat voor een - zelden zal een hobby zóveel Orks het leven hebben gekost. |
![]() |
Review - Warhammer 40.000: Space Marine Met Warhammer 40K: Space Marine betreedt ontwikkelstudio Relic Entertainment de wereld van de third-person actiegames. Is de actie bruut genoeg om op te vallen tussen de grote titels van het komende najaar? |
![]() |
Hands-on - Warhammer 40.000 Space Marine Tot nu waren de titels die Relic rond Warhammer 40.000 maakte vooral strategische games, terwijl het toch voor de hand ligt dat de liefhebbers willen hakken en zagen. Dat kan nu alsnog, in Space Marine. |