€ 12,99 bij bol Plaza

Review door de redactie

Review - Duke Nukem Forever

Duke Nukem Forever, de game die nooit af leek te komen, is klaar en hij ligt deze week in de winkel. Bij een game die zo lang in ontwikkeling is geweest, is het altijd weer de vraag of hij nog de moeite van het spelen waard is.

180 10 jun '11

Hands-on - Eerste Europese hands-on met Duke Nukem Forever

De toekomst van Duke Nukem ligt tegenwoordig in handen van Gearbox Software. De directeur van de studio, Randy Pitchford, was onlangs in Nederland om de vernieuwde Duke aan ons voor te stellen.

129 5 okt '10

Achtergrond - Interview: Steve Gibson over Duke Nukem Forever

We spraken onlangs met Steve Gibson, vice-president van Gearbox Software, dat de ontwikkeling van het haast oneindig uitgestelde Duke Nukem Forever heeft overgenomen. Gibson blijkt Tweakers.net te kennen.

56 12 feb '11

Hands-on - Duke Nukem Forever in Vegas

Er is geen stad ter wereld waar Duke Nukem zich zo thuis zal voelen als in Las Vegas. Het is dan ook de ideale locatie voor een speelsessie van Duke Nukem Forever, de shooter die op 6 mei eindelijk echt in de winkel ligt.

115 10 feb '11

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
21 mei 2011 Rapporteer

Sit down and shut up! The duke is in town Beste mede-tweakers, Nadat ik op tweakers gisteren las dat er een Duke-Nukem trailer naar Eindhoven zou komen, waarin de demo gespeeld kon worden, kon ik als Eindhovenaar en Duke-fan natuurlijk niet thuisblijven. Na het jarenlange wachten eindelijk weer spelen met the Duke. ( dit is geen review, slechts mijn opinie op de demo en de heerlijke marketing) Eenmaal aangekomen op het 18-septemer plein viel gelijk de Amerikaans ogende trailer met Duke skin op. Tot mijn grote vreugd was the Duke er in levende lijve (not the real deal, maar hij kwam close) en kon je met hem op de foto. Helaas was toen ik op de foto mocht, the Duke zelf even de mensheid aan het redden, dus moest ik het stellen...

Pluspunten

• The Duke is back
  • Nostalgische wapens als de devastator en shrinker
  • One-liners
  • Orale bevrediging door een tweeling

Minpunten

• Graphics, de kartelranden waren echt te erg, voor de rest voldoende
  • Finishers, gimmick en niet meer imo
  • Een schrale klap met je gun als melee

30 juni 2011 Rapporteer

Duke Nukem Forever, Xbox 360

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Duke Nukem Forever, Xbox 360?