Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren

Reden van aanschaf Toen ik een nieuwe TV aan ging schaffen, werd dat een soortgelijke als de Panasonic Viera tx-p42u30e. Het probleem was alleen dat de TV mijn PC-signaal soms pas na een kwartier doorgaf. Dus ging ik op zoek naar een klein Full-HD LCD-scherm om de resolutie van mn PC te spiegelen met mijn TV zodat ik tijdens het wachten op mijn TV alvast aan de slag kon. Op zoek naar een geschikt scherm Bij het zoeken keek ik vooral naar gewicht en prijs. Toen ik op prijs sorteerde kwam de LG 2240 er wel als erg goedkoop uit met zijn €147,-, LED, Full HD en zijn kleine formaat. Het was een klein 22" LED-scherm met Full-HD en verbruikte (ten...

Pluspunten

• Licht
  • Plat
  • Energiezuinig (23W)
  • Goedkoop
  • Scherp
  • Full-HD
  • VGA (goed toegepast)
  • Externe voeding

Minpunten

• Aansluitingen steken recht naar achteren
  • Dynamisch contrast soms vervelend
  • Geen VESA beugel
  • Beperkte voet
  • Alleen VGA!!, maar wel in Full-HD

16 september 2010 Rapporteer

Omdat ik met twee monitors wilde werken heb ik eerst één LG E2240S bij mijn Acer V22HQ gekocht. Na het ongeveer een weekje uitgeprobeerd te hebben heb ik er nog een bijgekocht. Ik heb nu dus een opstelling van 2 LG E2240S's.
Eerste indruk
Ik kreeg een grote doos binnen met daarin, goed beschermd, mijn monitor. Na alle bescherming weggehaald te hebben(ook het doorzichtige plakkerige folie wat eroverheen zat) was het eigenlijk een fluitje van een cent om het allemaal aan te sluiten. Er zitten namelijk maar 2 aansluitingen achter in het scherm: een voor stroom, een voor beeld.
Featureset
Full HD voor 22'' is eigenlijk gewoon standaard. Verder heb ik niks aan te merken op de featureset. Het heeft dan wel maar 1 video...

Pluspunten

• Prijs!!
  • Kleurkwaliteit/Contract en Helderheid
  • Geen ghosting

Minpunten

• Dikke randen

8 september 2011 Rapporteer

3 schermen van dit type gekocht.
Na uitpakken is één van de schermen meteen al uitgerust met een mooie donkere hoek rechtsbovenin.
Waarschijnlijk na een statische ontlading tijdens het uitpakken, maar de goedkoop-plastic behuizing smeekt ook gewoon om statische elektrischiteit te mogen opslurpen!
Vervangen door LG (na veel gezeur) en nu, na 3 maanden heb ik zo weer een donkere vlek in mijn scherm.
Ik ga LG nog maar eens bellen... zucht.

Pluspunten

• Goedkoop, en ziet er wel leuk uit.

Minpunten

• Zeer statisch gevoelig, en voelt ook erg goedkoop aan. Wat uiteindelijk ook zo is:)
  • Dus dat het niet erg solide is, geeft niets, daar betaal je ook naar. Maar het moet wel goed blijven werken.

1 van 5 sterren (Waardeloos)
17 juli 2011 Rapporteer

Ik heb deze monitor gekocht voor mijn game systeem dat ik in januari 2011 heb gebouwd. Het is een mooie monitor waar je lekker op kan gamen, deze werd mij overigens ook aangeraden op Bouweenpc.nl waar ik hulp heb gevraagd bij het samenstellen van mijn systeem.
Vormgeving
De monitor ziet er goed uit alleen praktisch lijkt hij mij niet aangezien ik een tripple screen setup wil neerzetten waarvoor ik waarschijnlijk drie nieuwe schermen koop.
Featureset
Niet echt uitgebreide optie's en maar een aansluiting (VGA) en natuurlijk stroom maar die mag je niet meerekenen (vind ik). Ik dacht dat er nog een HDMI aansluiting op aanwezig was maar die bleek er niet op te zitten. Je kan hem dus niet fatsoenlijk op je PS3 aansluiten wat me...

Pluspunten

• Ziet er goed uit
  • Is niet te duur

Minpunten

• Niet praktisch voor tripple screen setup vanwege veel ruimte tussen schermen
  • Maar één aansluiting (VGA)
  • Niet zo heel stabiel

18 maart 2012 Rapporteer

LG E2240S Zwart

10 augustus 2010 Rapporteer

LG E2240S Zwart

Heb jij ook een LG E2240S Zwart?