Reviews door gebruikers

3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
30 januari 2013 Rapporteer

Ik heb deze laptop nu 1 maand in bezit. Ik heb deze laptop nu 2 jaar en 3 maanden in bezit. De laptop bevalt zeer goed, vooral in vergelijking met mijn vorige laptop (Acer ferrari 1005 ) Vooral de prijs-kwaliteit verhouding vind ik een zeer sterk punt. Zoals de andere review al aanmerkt is het Splashtop zeer interessant, Alle basis functies zijn aanwezig, Zoals internet Skype enz. binnen enkele seconde nadat je op de Splashtop knop heb gedrukt vanaf uit stand. De hardware is zeker netjes, vooral voor deze prijs. Alleen ik heb mijn versie met 640Gb hd, DVD Combo, maar helaas geen bluetooth.. Tegenvaller dus. Ik heb er persoonlijk nog een SSD express card ingezet van Transcend van 16 GB voor de pagefile & Readyboost. De Touchpad in...

Pluspunten

• Core i7 720QM
  • 4 Gb Geheugen
  • ATI Radeon HD 5730M
  • Splashtop
  • Stille laptop
  • 64 Bits besturings systeem vanuit asus

Minpunten

• Geluid soms te zacht (Ligt deels aan bron)
  • Standaard geen Bluetooth, keuze van leverancier.

Ik heb de laptop sinds enkele dagen in mijn bezit. Ik heb hem gekocht gehad bij computerland, waar ik er ook nog een tas bij heb gekregen (zit er standaard niet bij).
Qua meegeleverde software is Splashtop erg interessant. Hiermee kan je internetten, muziek beluisteren, chatten, skype gebruiken, foto's managen en online spelletjes spelen zonder dat je windows moet opstarten. Opstarten van Splashtop duurt ongeveer 5 seconden, daarna kan je enkele van de toepassingen opstarten. Dit werkt erg snel, tussen de 15 s en 30 s na opstarten al surfen op internet (t.o.v. 1:20 minuten als je windows ook nog eens moet opstarten).
Verder is er op de binnenkant van de laptop een soft-feel coating aangebracht die erg prettig aanvoelt.
Voor verdere info,...

Pluspunten

• Core i7 720QM
  • ATI Radeon HD 5730M
  • Splashtop
  • mooi design
  • soft-feel coating

Minpunten

• kras- en vingerafdrukgevoelige buitenkant
  • relatief lage resolutie (1366x768)

5 juli 2015 Rapporteer

Asus N61JQ-JX017V

Degelijke laptop, enkel ingebouwde webcam doet af en toe wat raar.

Pluspunten

• Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Minpunten

• Webcam heeft soms wat kuren
  • Bloatware meegeleverd

4 september 2011 Rapporteer

Asus N61JQ-JX017V

3 van 5 sterren (Voldoende)
21 juli 2010 Rapporteer

Asus N61JQ-JX017V

Heb jij ook een Asus N61JQ-JX017V?