![]() |
Best Buy Guide - Tweakers.net Notebook Best Buy Guide: februari 2010 In deze eerste Notebook Best Buy Guide van het jaar passeren businessnotebooks, mobiele workstations en betaalbare multimedia-modellen de revue. We stellen onder andere laptops van Apple, Lenovo en Asus voor. |
![]() |
Review - De goedkoopste MacBook en MacBook Pro getest Apple heeft eind oktober een nieuwe witte MacBook uitgebracht, terwijl al iets eerder de MacBook Pro-lijn een update kreeg. Tweakers.net bekeek de verschillen tussen de twee populaire 13"-modellen van Apple. |
Gemiddelde gebruikersscore
Disclaimer: dit is mijn eerste review, alle commentaar is welkom! Inleiding/korte eerste indruk Ik heb deze laptop gekocht als vervanging voor mn 2 jaar oude HP dv6460, die kapot ging. Mijn eerste indruk is ‘’mooi!’’, kleine doos, kleine laptop, zeer mooi uiterlijk. Voor je ligt een maagdelijk witte notebook, waar je niet kan ontkennen dat er veel nadruk op het design is gelegd. Wat zit er in de doos. De doos is opvallend klein te noemen, Na het opensnijden van het plastic stickertje/zegel komen we het volgende tegen. De laptop in een witte beschermhoes Doosje met een gat erin. Een mapje met boekjes / installatie CD’s / Apple Stickers De hoes zelf heeft een lipje waardoor hij makkelijk uit de doos...
super tevreden mee ik heb hem gekregen een paar jaar geleden en werkt nog steeds goed. ik heb zelf nog 4gb ram in toe gevoegt