![]() |
BioWare oogstte veel lof met de eerste Mass Effect, dus kijkt menigeen reikhalzend uit naar het vervolg, waarin Commander Shepard het opnieuw tegen de Reaper opneemt. Kan BioWare de verwachtingen waarmaken? |
![]() |
Preview - E3: Preview Mass Effect 2 Mass Effect 2 wordt een heftiger versie van het eerste deel, zo beloven de makers. Bijzonder is dat je de savegame van het eerste deel kunt gebruiken, waarbij je keuzes uit het verleden invloed hebben op de toekomst. |
![]() |
Commander Shepard is terug! In het tweede avontuur binnen de Mass Effect-trilogie krijgt de nu al legendarische commandant de opdracht de vijand die de mensheid bedreigt op zijn eigen terrein aan te vallen. |
Met enige tegenzin ben ik met Mass Effect 2 begonnen, maar 2 weken later zag ik de cliffhanger naar deel 3 en heb ik voor mij een van de beste games ooit gespeeld. Overal las ik lovende reviews die voorzien waren van de nodige positieve reacties, dus ging ik ook maar overstag. Ondanks dat ik het eerste deel nooit heb gespeeld, achteraf gezien erg zonde - en misschien dat het toch wel tijd wordt om deel 1 te gaan spelen.
Vanaf het moment dat ik het spel opstartte, werd ik het spel naar binnen gezogen. Een korte introductie van de besturing, waarbij de waanzinnige graphics en sfeervolle geluiden de toon hebben gezet voor de rest van het spel. Vervolgens was je wel een half uur bezig om je eigen karakter te maken, maar dat zorgde niet voor...
Prima, zo niet [veel] beter, vervolg op deel 1: planeten die er allemaal uitzien als een woestenij zonder enige aankleding, is nu verleden tijd.
De Mass Effect is een sciencefiction-avontuur dat zich afspeelt in een uitgestrekt universum vol gevaarlijke buitenaardse levensvormen en mysterieuze, niet in kaart gebrachte planeten. In dit duistere tweede hoofdstuk is Saren's kwaadaardige leger van Geth-soldaten net verslagen, waarbij de mensheid nog steeds worstelt om zich verder te ontwikkelen, worden.nu.geconfronteerd.met.een.nog.groter.gevaar.