![]() |
Review - Tien hoogwaardige voedingen getest Tweakers.net deed onderzoek naar tien zware voedingen. We onderzochten het tiental op prestaties en veiligheid en probeerden uit te vinden welke voeding de meeste waar voor zijn geld biedt. |
![]() |
Review - Intels nieuwe Core i5 en i7 getest Intel vult het X58-platform voor Core i7-cpu's aan met het meer mainstream P55-platform. Tweakers.net nam de eerste cpu's voor de P55-borden onder handen en trok de vergelijking met onder meer de duurdere i7-broertjes. |
![]() |
Review - De Core i5 en Core i7 overgeklokt Met behulp van vloeibaar stikstof zoeken we de grenzen van het P55-platform op, terwijl we ook de overklokprestaties op lucht bekijken. Daarnaast maken we de bench-resultaten van de overklokwedstrijd bekend. |
![]() |
Benchmark - Kijk mee met het Tweakers.net Overklokevenement Tweakers.net organiseert zaterdag samen met Asus, Intel en Corsair een overklokevent met de nog te verschijnen Core i5-processors. Speciaal voor dit evenement heeft Xs4all een live stream ingericht. Kijk dus live mee! |
Inleiding In mijn zoektocht naar een sterkere vervanging van mijn oude Antec TruePower 2.0 550W kwam ik al snel bij Corsair terecht. Ik was zeer gecharmeerd van de TX750, die ik in het high-end gamesysteem van de mei BBG adviseerde, maar ik wilde liever een modulaire voeding. Gelukkig voor mij bracht Corsair net twee nieuwe voedingen op de markt, die het gat tussen de HX620W en HX1000W modellen op moesten vullen: de HX750W en de HX850W. Na het lezen van een aantal reviews was ik eruit: de HX850W moest hem worden. Verpakking en accessoires Vanaf het moment dat je de verpakking in je handen hebt, voelt het alsof je iets bijzonders in je bezit hebt; de doos ademt een high-end sfeertje uit en dat stopt niet wanneer je hem opent. De...
Deze voeding is ter vervanging van mijn Cooler Master Silent Pro M-700 (Brons +80). Kreeg regelmatig een iKernel foutmelding in mijn eventlog van Win7 (nee is niet mijn moederbord aansluiting * Edit Sinds mijn nieuwe voeding zijn mijn iKernel problemen opgelost, voor nader bericht, zie mijn reactie Vandaar dat ik dus verder ging zoeken en dit keer toch maar iets meer watt heb gekozen. Na wat gezocht te hebben, kwam ik deze voeding tegen in Aanbodgeboden advertenties. Ik gelijk naar wat reviews op internet gezocht, en werd door vele aanbevolen en stond hoog in de cijfers. (p.s dit is mijn 3de review die ik probeer te verbeteren vergeleken met de vorige, als er vragen of opmerkingen zijn, kun je mij beter een DM sturen, alvast...
In mijn vorige pc had ik een Corsair HX520. Deze is zo goed bevallen dat de keuze bij mijn nieuwe systeem weer bij corsair is terecht gekomen. De sata en molex en videokaart kabels zijn modulair zodat je alleen de kabels in je systeem stopt die je gebruikt. De rest is netjes opgeborden in een tasje. Een leuk detail is het Corsair logo op de voeding. Als je de voeding om draait met de fan naar boven dan zit het logo aan andere kant weer rechtop. http://www.youtube.com/watch?v=uv8sRyjno-w Video Review