![]() |
Een week na de release van Modern Warfare 2 krijgen consolegamers alweer de volgende topper op hun bord, met Assassin's Creed II. Ubisoft heeft alle minpunten van het origineel aangepakt, dus dat belooft veel goeds. |
![]() |
Half november verschijnt de opvolger van Assassin's Creed op de markt. Als de minpunten van dat eerste deel zijn weggewerkt, hebben wij er nu al zin in. Wel zo leuk dus dat we alvast een paar uur hebben kunnen spelen! |
![]() |
Preview - E3: Preview Assassin's Creed II Ubisoft heeft op de E3 in Los Angeles de eerste beelden van Assassins Creed II getoond. Tweakers.net kreeg een live demonstratie van een van de ontwikkelaars en waande zich even in het Venetië van de vijftiende eeuw. |
De eerste Assassin’s Creed was voor mij een spel met twee gezichten: het ene moment zat ik me te vergapen aan de fantastische graphics en de prachtige steden, het andere moment irriteerde ik me mateloos aan de herhaling in de missies. Het spel werd dan ook nogal wisselend ontvangen. Voor sommigen was het een absolute klassieker, voor anderen een overhypet wanproduct. Je kon echter wel merken dat er met wat verbeteringen hier en daar een topspel op alle fronten afgeleverd kon worden. Voor het tweede deel werd door de ontwikkelaars op veel vlakken beterschap beloofd. Hebben ze de daad bij het woord gevoegd?
Het spel begint met de ontsnapping van Desmond Miles uit het gebouw van Abstergo, het hoofdkwartier van de Tempeliers.
Overall indruk
Gewelige game. Sinds begin december in mijn bezit. Vooral voor mensen die houden van een game met een verhaal en niet op zoek zijn naar alleen hack & slash. Op zoek naar dat laatste, dan sla je deze game over.
De afwisseling is groot, in tegenstelling tot in deel 1, welke ik ook gespeeld heb, maar snel heb door verkocht. Veel side missions. Het wederopbouwen van je eigen stad/villa is een leuke extra, incl. het economisch systeem daarachter (al hoewel ik op dit moment nog niet goed kan beoordelen hoe dat het spel gaat bepalen).
De gamewereld ziet er goed uit. In tegenstelling tot deel 1 waar alles geel/grijs was (subjectief) heeft Assassins Creed deel 2 veel meer kleur en een (naar mijn idee) gevarieerdere omgeving.
een top begin van een driedelig verhaal met elke deel een top einde
deze game is egt vet om te gamen er zijn bij mij wat probelemen bijv. white screen bij gamen na fiilmpje. maar tocht het is een goed vervolg op het 1ste deel. het begint waar je bent gebleven was bij deel 1:) je het nu veel meer vrijheid in de wereld maar je ziet toch dat sommige dingen toch in een blokje zijn geplaats. je moet je wel een goede pc hebben anders is er egt te veel leck (geen idee hoe je het schrijft) XD mijn advies is egt spelen,spelen,spelen. cijfer : 10
Geweldige game, dit is mijn eerste uit de serie! Het is F*cking cool!