Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
The Lord
16 september 2010 Rapporteer

ICIDU 11G Wireless Broadband Router

Ik zal heel kort door de zaken heen gaan die ik minder dan goed heb beoordeeld.
Featureset
De router biedt alle mogelijkheden die je minimaal in een router verwacht. Voldoende naar mijn mening en niet meer dan dat.
Betrouwbaarheid en stabiliteit
Hier zou het apparaat een voldoende hebben gekregen als er niet een nare bug in de firmware aanwezig zou zijn. Een lange SSID en passkey met verplicht WPA2 AES resulteert in een router waarvan de management interface het helemaal niet meer doet. De SSID (32 karakter max) en passkey lengte zijn binnen specificatie.
Het niet afdwingen van WPA2 AES in combinatie met lange SSID en passkey gaat goed zolang geen client WPA2 AES gebruikt.
Het niet afdwingen van WPA2 AES met een...

Pluspunten

• Prijs
  • Opstarttijd (hooguit 5 seconden)

Minpunten

• Bug(s)
  • Ondersteuning ICIDU (firmware)

13 februari 2010 Rapporteer

ICIDU 11G Wireless Broadband Router

Signaal is uitstekend, doorvoorsnelheid is ruim voldoende voor mijn 10mbit internetverbinding. Een irritant probleem dat zich voordeed was dat de ICIDU zichzelf automatisch een IP-adres toekende dat toevallig op hetzelfde subnet zat als mijn ADSL-router. Dit leverde een conflict op en zorgde dat de ICIDU geen DHCP-verzoekjes kon verzenden/ontvangen. Eenmaal gevonden is het probleem snel opgelost, maar je zou zeggen dat dit in het testlab ook wel eens zou voorgekomen moeten zijn! De router reboot in ongeveer vijf seconden, en dat is heel mooi, want ik ben nogal eens gewend minuten te moeten wachten. Aangezien je bij het wijzigen van sommige instellingen opnieuw moet opstarten, is een snelle reboot erg welkom. Voor verdere details verwijs ik...

Pluspunten

• Goede doorvoersnelheid;
  • lage prijs;
  • snelle reboot.

Minpunten

• Subnetconflict naargelang je WAN router instellingen.

bastro
14 december 2009 Rapporteer

ICIDU 11G Wireless Broadband Router

Zonet dit apparaat aangeschaft nadat mijn oude WRT54G (letterlijk) naar de bliksem is gegaan.
Zocht een vervangend apparaat dat gewoon zijn functie doet, het netwerkverkeer regelen.
Hij lijkt op het plaatje erg op de WRT54G maar bij het uit de doos halen voelt het allemaal veel lichter aan en naast elkaar is deze ICUDU kleiner en heeft ook maar één antenne.
Verder dezelfde basic: WAN-aansluiting, 4 LAN-poorten en de ledjes aan de voorkant om het verkeer aan te geven.
Instellen was vrij eenvoudig. Webinterface is duidelijk en vrij uitgebreid.
Na inloggen krijg je een keuze om de wizard te doorlopen of direct de geavanceerde instellingen te gaan bewerken. Helaas zit er in de wizard niet de stap om het standaard wachtwoord aan te passen.

Pluspunten

• Prijs

Minpunten

• Er wordt niet gevraagd het standaard wachtwoord (password) aan te passen.

fotografie999
16 september 2010 Rapporteer

bas-r
7 april 2010 Rapporteer

ICIDU 11G Wireless Broadband Router

Heb jij ook een ICIDU 11G Wireless Broadband Router?