Ik heb deze muis gister bij Bol.com besteld omdat ik nog een 20euro tegoedbon had wat precies uitkwam inclusief verzending. Ik vond dat het tijd was om mijn oude logtech optische.... geen idee welk type want het plaatje aan de onderkant is geheel versleten.
Eerste Indruk
Na een dag was hij al binnen in een leuk maar bescheiden doosje. Na het onpraktisch uitpakken van de doos had Windows7 al sneller de muis aan de praat dan dat de CD het had. Het enigste wat de driver bied is dat je de knoppen op de muis een andere functie kan geven. Meer zou je voor deze muis ook niet nodig kunnen hebben.
DPI Knop
Nadat Windows7 de muis aan de praat kreeg werkte de DPI switch gelijk al. Vergeleken met mij oude muis is de 800DPI al een...
Trust Laser Mouse - Carbon Edition MI-6970C
Het betreft hier een laser muis die via usb aan de computer gekoppeld wordt. De muis heeft 5 knoppen en een extra knop om de gevoeligheid in te wisselen tussen 800 en 1600 dpi.
De muis wordt geleverd in een kartonnen show-case doos, die er uit ziet alsof je een futuristisch apparaat koopt, wat voor een muis van 20 euro lichtelijk overdreven is naar mijn mening. Trust vindt dit blijkbaar nodig en mij is het niet tot last dus dit is verder geen negatief punt.
Ergonomie
De muis ligt zeer fijn in de hand, aan beide zijkanten is rubber ingelegd, wat zorgt voor een goede grip.
De inhammen aan de zijkanten zijn voor mijn vingers (redelijk lang, maar dun) ideaal. Het zou voor kunnen...
Algemene indruk:
Toen ik deze muis heb gezien, wist ik dat het een gaming muis was. Aangezien er een "carbon" vinyl aangebracht is , vond ik hem dus ook mooi en heb ik hem gekocht.
Hij was mooi verpakt in een soort van Microsoft Sidewinder doosje, dat maakt de indruk nog beter.
Uitgepakt en aangesloten ligt hij goed in de hand, maar je pink en ringvinger raken de muismat nog altijd aan.
De dpi switch werkt niet zo goed, vind ik.
Ergonomie:
Zoals ik al zei is de rechterkant van de muis niet zo ergonomisch, je pink en ringvinger raken nog altijd de muismat.
De duim wordt goed vastgehouden door de rubberen grip aan de linkerkant. De muis is wel glad door zijn carbon vinyl.
Functionaliteit:
De functies vind ik al genoeg, want als je...
Dit was eigenlijk niet bedoelt als een review met tekst, dus word A.U.B niet boos dat er maar 3 zinnetjes ofzo zijn.
IK wou opmerken dat de 2 programmeerbare knoppen eigenlijk met nagenoeg niks te programeren zijn.. je kan ze niet koppelen aan bijvoorbeeld toetsenbordtoetsen ofzo.
Het is verder wel een fijne muis, 1600dpi en hij licht fijn in de hand.. voor 18 euro gekocht bij de MM dus mooi mee genomen.