Net zoals met de meeste apparatuur van apple is het een goed product, maar is de prijs/kwaliteit verhouding dubieus. Persoonlijk heb ik deze laptop door middel van een lease contract voor 1 1/2 jaar gebruikt en het meest opvallende is dat de bouw kwaliteit ronduit slecht was. Gezien ik niet de enige gebruiker was van deze laptops kan ik stellen dat bij ongeveer iedereen (een paar uitzonderingen daar gelaten) kleine randjes begonnen af te breken van de main case door druk van het scherm. Daarnaast begon het scherm zeer los te zitten wat in een redelijk aantal gevallen er toe leidde dat het scherm een speling had van ongeveer 3-4 cm waarbinnen hij vrij kon vallen. Ook de rand rondom te scherm begon vaak los te zitten wat een dunne spleet...
Heb deze Macbook voor mijn zusje gekocht, nadat ik haar vorige laptop had verkocht (Een packerd-bell 15")
Omdat ik wist dat ze gek is van Apple dus maar naar een macbook gevonden en er hier een op Tweakers.
Deze jongen gaat er na 7 jaar trouwe dienst uit. Nieuw gekocht in 2009 (€800). Deze jongen heeft alles overleefd: vanuit een rijdende auto vallen, overal mee naartoe, accu vervangen, etc. Nog steeds kan hij eigenlijk prima mee. Ik merk alleen dat websites trager beginnen te laden. Top laptop geweest!