€ 1.175,96 bij Galaxus

Review door de redactie

Best Buy Guide - Beste Apple MacBooks

Stel je bent op zoek naar een Apple MacBook, welke kun je dan het beste aanschaffen? Dat vertellen we je in deze Laptop Best Buy Guide.

93 23 nov '24

Review - Apple MacBook Air M4 - Een betere deal voor de instap-MacBook

Apple heeft de MacBook Air een update gegeven naar de M4-processor. In deze review lees je wat je daarmee opschiet en wat er nog meer veranderd is.

139 11 mrt
06:36

Videoreview - Apple wordt ... goedkoop?! - Apple MacBook Air M4 Review

Apple heeft de MacBook Air een update gegeven naar de M4-processor. In deze video zie je wat je daarmee opschiet en wat er nog meer veranderd is.

11 11 mrt

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
10 november 2025 Rapporteer
Product gekocht

Apple MacBook Air 2025 13" M4 10-core, 24GB ram, 10-core GPU, 512GB ssd, Qwerty, Blauw

Mijn zakelijke laptop heeft (terecht) wat overkill aan beveiliging, dus tijd voor een nieuwe thuis.
Ik wilde dit keer wel eens een Mac proberen. Komend vanaf Windows heeft CoPilot het soms druk met me om uit te leggen wat ik moet doen of welke toetscombinatie ik nodig heb.
Helaas kan mijn Lightroom catalogus vanaf Windows naar Mac niet omgaan met het volume op de NAS. Er volgt steeds een foutmelding als ik de locatie van de foto's wil updaten. Online nog geen oplossing gevonden. Bij het opbouwen van een nieuwe catalogus merk ik wel direct een groot positief verschil in performance van aanpassingen.
Sommige apps op de iPhone worden als widget zichtbaar op de Mac. Online zie ik meer mogelijkheden maar dat heeft Europa nog niet bereikt of de iPhone 14 is te oud.
Ook simpel maar handig: De airpods werken zonder te koppelen en de Wifi werkt meteen.

Pluspunten

• Vloeiende ervaring
  • Apple ecosysteem

Minpunten

• Welke toetscombinatie nu weer
  • NAS koppeling in Lightroom

Heb jij ook een Apple MacBook Air 2025 13" M4 10-core, 16GB ram, 10-core GPU, 512GB ssd, Qwertz DE, Zilver?