Wordt verwacht

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
16 oktober 2025 Rapporteer

Super smartwatch voor het sporten!

Pluspunten

• Mooi design
  • comfort

Minpunten

• Huawei app niet ondersteund iin google store

Product geleend +1

Ik vind het horloge super mooi en het draag comfort is super door het magnetische bandje!
De batterij gaat ruim 11 dagen mee, terwijl ik het horloge dag en nacht draag en dagelijks sport.
Daar ben ik echt onwijs mee verrast.
De sport opties is ik veel heb gebruikt zijn zwemmen, wandelen en fietsen!
Hij meet alles erg nauwkeurig en pauzeert zelf als je even stopt met fietsen en hervat weer zodra je doorgaat.
Ik ben super blij met dit mooie horloge!

Pluspunten

• Super mooi design
  • batterij gaat lang mee
  • veel verschillende opties
  • Draagt fijn door magnetisch bandje

Minpunten

• App is een rommeltje/chaotisch

14 oktober 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Het is en stijlvolle, nauwkeurige en duurzame smartwatch met uitstekende sportfuncties en batterijduur.

Pluspunten

• Mooi, stijlvol en luxe design
  • Licht horloge, zit comfortabel om de pols
  • Batterij gaat meer dan 10 dagen mee, zelfs met alle functies aan
  • Snelle oplaadtijd
  • Veel handige functies (slaap, hartslag, welzijn, trainingen)
  • Werkt goed met android

Minpunten

• Huawei Health app is soms wat druk en onoverzichtelijk
  • Magneetband kan over de dag wat losser worden

Product geleend +1

De afgelopen weken heb ik de Huawei Watch GT 6 (41 mm, goud) in gebruik. Het horloge ziet er stijlvol en vrouwelijk uit en voelt degelijk aan. Het magnetische bandje is comfortabel en past goed. Installeren van de app op mijn Android-telefoon ging soepel, maar ik vond het aantal functies wat overweldigend. Ook moet je veel persoonlijke gegevens delen, wat voor mij een minpunt is qua privacy. De batterij hield het bij gemiddeld gebruik 11 dagen vol, wat ik alsnog netjes vind, ondanks de beloofde 21 dagen. Bellen en muziek luisteren via het horloge ging verrassend goed – het geluid is helder en ik was goed verstaanbaar. Al met al een mooi en compleet horloge. Toch merk ik dat een smartwatch niet helemaal bij mij past, maar dat ligt niet aan het product zelf.

Pluspunten

• Lange batterijduur
  • Bandje aan te passen naar elke maat

Minpunten

• Veel rechten openstellen voor optimaal gebruik van de app

18 oktober 2025 Rapporteer

Recent heb ik Huawei WATCH GT 6 46mm Zwart smartwatch mogen testen. Nadat ik jaren geleden de watch gt2 heb gehad en daar tevreden over was had ik hoge verwachtingen en deze zijn overtroffen. Lange batterijduur, helder scherm en goed geluid. Enige nadeel is het moeilijk kunnen toevoegen van diverse apps

Pluspunten

• Lange batterijduur
  • Helder scherm
  • Goed geluid

Minpunten

• Minder apps

Stijlvol en praktisch sporthorloge

Pluspunten

• Mooi, fel scherm
  • Accurate metingen
  • Stijlvol design
  • Gebruikt qi wireless charging
  • Zeer goede batterijduur
  • Hartslag broadcasten vanaf horloge

Minpunten

• Apps niet te downloaden in Google Play store
  • Zware, gedateerde oplader
  • Vreemd, tikkend geluid bij laden

14 oktober 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Een chic horloge met degelijke prestaties, maar de software en band verdienen nog wat verfijning.

Pluspunten

• Luxe uitstraling
  • Comfortabel draaggevoel
  • Batterij houdt het lang vol

Minpunten

• Onhandige app
  • Te veel toestemmingsstappen
  • Bandje wordt losser door de dag

Dit Huawei horloge heeft mij zeer prettig verbaasd al direct bij ontvangst merkte ik op dat het een zeer degelijk horloge is met super veel mogelijkheden Vooral als sporter, hardloper en wielrenner. Het eerste wat mij positief opvalt is dat de batterij echt heel lang meegaat en wel tot 2 weken lang zonder opladen voldoet. Het instellen en koppelen van het horloge aan de app gaat zeer makkelijk en het horloge zelf is zeer duidelijk in gebruik en heeft heel veel mogelijkheden

Pluspunten

• Batterij duur
  • Mogelijkheden

Minpunten

• Wat weinig gratis wijzerplaten

5 oktober 2025 Rapporteer
Product geleend +1

Prachtig horloge, mooi scherm, mooie watch faces, goede batterijduur, nauwkeurigheid van de metingen, eventueel abonnement voor nog meer functies. Maar ook: geen widget zichtbaar op Samsung telefoon, niet altijd komen meldingen juist door, de app is chaotisch

Pluspunten

• Batterijduur
  • Nauwkeurige metingen
  • Mooi display

Minpunten

• Chaotische app
  • Meldingen komen niet altijd door

7 oktober 2025 Rapporteer

Perfect voor fietsers en hardlopers

Pluspunten

• precisie
  • Budgetvriendelijke

Minpunten

• trilt hard

15 oktober 2025 Rapporteer

Mooie smartwatch

Pluspunten

• Lange batterijduur
  • Mooi design

Minpunten

• Kan alleen berichten ontvangen niet versturen

Product gekocht 0

heel goed en sterke watch. Ideaal om mee te sporten.
Ook de Huawei gezondheidsapp werkt zeer goed!

Pluspunten

• zeer lange accuduur
  • gemakkelijk in te stellen
  • goed geprijsd

Minpunten

• geen idee!!!

8 oktober 2025 Rapporteer
Product geleend 0

Mooi horloge die de uitstraling heeft van een 'niet - smartwatch'

Pluspunten

• Mooie uitstraling
  • Lange accuduur

Minpunten

• Bandje om de pols

Product geleend 0

Degelijk, compact en comfortabel horloge. Lichtgewicht. Mooie glans.
Diverse sportactiviteiten die gemeten worden, gps bij fietsen of lopen. Deze is ook nauwkeurig.
Door de vele opties ben je snel afgeleid en ga je van alles beetje proberen.
Hartslag wordt gemeten maar weet niet in hoeverre dat nauwkeurig is omdat ik het simpelweg niet weet en geen andere meetinstrument heb. Slaapritme is niet nauwkeurig omdat ik snachta wakker was maar dat niet stond vermeld in de weergave.

Pluspunten

• Batterij
  • Navigatie
  • Design

Minpunten

• Te veel opties

Product geleend 0

Divers apparaat met chique uitstraling en veel mogelijkheden.

Pluspunten

• heel divers
  • nauwkeurig
  • chique

Minpunten

• te divers voor mij
  • haartjes tussen milanese band

Product geleend 0

Complete smartwatch met goede batterij duur en vele opties voor sport en gezondheid.

Pluspunten

• Accuduur
  • Veel opties/overzichten
  • Helder scherm

Minpunten

• Geen google pay
  • geen wifi

Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart)

Deze smartwatch is echt van toegevoegde waarde bij zowel dagelijks gebruik als bij het sporten. Het display is heel mooi en helder waardoor je onder allerlei omstandigheden nog steeds het display goed kan aflezen. Verder zijn de metingen bij het sporten zeer nauwkeurig en dit geeft goede inzichten in je gezondheid. Wat natuurlijk de uitblinker voor mij was of eigenlijk is; namelijk de batterijduur! Dat is heel fijn dat deze met gemak twee weken meegaat zonder tussendoor op te hoeven laden. Overigens gaat het opladen heel eenvoudig en nog snel ook. Ik ben dan ook zeer tevreden over dit horloge en kan hem iedereen aanbevelen. Heb zelf een iPhone en dan blijf ik toch wel voorkeur houden voor Apple-producten al moet ik zeggen dat dit perfect samenwerkt!

Pluspunten

• Lange batterijduur
  • Helder display

Minpunten

• iOS (Apple-producten voorkeur)

12 oktober 2025 Rapporteer

Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart)

Ik heb de GT6 een aantal weken getest en ben positief verrast. Mijn oude smartwatch moest iedere dag aan de oplader, terwijl de GT6 maar 1 keer per twee weken opgeladen hoeft te worden, ook als je regelmatig een workout doet. Dat maakt het echt meer een horloge, dan een gadget die de helft van de tijd leeg is omdat je bent vergeten om hem op te laden. De hartslag en GPS tracking lijken beide goed te werken en de Huawei app zit bomvol features. Een nadeel is wel dat je het horloge niet echt kan gebruiken voor Google Maps navigatie op de fiets, tenzij je een betaalde app koopt. Er zit wel een kaarten feature op, maar die is alleen voor routes die je vooraf naar het horloge upload, wat dan wel weer erg handig is voor bijvoorbeeld wandelingen in de bergen of vaste hardlooproutes.

Pluspunten

• Lange batterij duur
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

• minder handig voor navigatie

10 oktober 2025 Rapporteer

Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart)

Ik heb dit horloge enkele weken mogen testen en ben er zeer tevreden mee!
Voor het geld wat je betaald, krijg je een horloge met een prachtig AMOLED scherm waar kleuren echt mooi uitkomen.
Afhankelijk van hoeveel je het voor sporten en meten van lichaamsfuncties gebruikt, gaat de batterij heel lang mee. Ik kan zelf 2-3 weken met een enkele batterijlading volhouden.
Over het meten: ik gebruik het horloge om mijn slaap, stress, hartslag in zowel het dagelijks leven als tijdens het sporten bij te houden en dat doet het nauwkeurig!
Verder koppelt het zonder problemen met zowel mijn Iphone/Ipad/Android werktelefoon (laatste alleen aangesloten voor testdoeleinden).

Pluspunten

• Ontwerp
  • Scherm
  • Nauwkeurige metingen

Minpunten

• Melding wordt soms niet aangegeven

8 oktober 2025 Rapporteer
Product gekocht

Huawei Watch GT6, 41mm, Zilver (Wit)

Het is een fijn horloge met nauwkeurige metingen tijdens het sporten hardlopen of spinnen. Hij geeft workout opties maar ook hartslag en gps metingen. De horloge blijft goed zitten tijdens het sporten je hebt er geen last van. Tijdens het slapen zou je hem ook kunnen omhouden maar dit niet geprobeerd. Ik vind vooral het design van de horloge voor vrouwen heel mooi en stijlvol voor zowel overdag als tijdens het sporten.

Pluspunten

• Fijn horloge nauwkeurig met metingen

Minpunten

• Geen

Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart)

Tijdens mijn testperiode met de Huawei Watch GT 6 46mm heb ik ontdekt dat dit horloge veel meer is dan alleen een gadget. Het is een echte partner in mijn dagelijkse routine geworden. Of ik nu aan het sporten ben, aan het werk of gewoon een avondje uit, deze smartwatch past zich moeiteloos aan elke situatie aan.

Het design is strak, modern en goed afgewerkt. Het ronde AMOLED-scherm ziet er fantastisch uit en reageert razendsnel op aanrakingen. Ook de helderheid past zich automatisch aan, wat handig is bij wisselend licht.

Wat betreft de sportfuncties: ik was echt onder de indruk. Tijdens mijn hardloopsessies hield de GT 6 nauwkeurig mijn route, tempo en hartslag bij. De metingen waren vrijwel identiek aan die van professionele sportapparatuur. De horloge herkent automatisch welke activiteit je uitvoert — van wandelen tot fietsen — en start meteen de juiste registratie.

Pluspunten

• Stijlvol design
  • Batterijduur

Minpunten

• Sommige opties moet je voor betalen
  • Kan hard trillen

Product gekocht

Huawei Watch GT6, 41mm, Zilver (Wit)

Wat een fijne smartwatch! Het design is elegant en lijkt meer op een klassiek horloge, dus ik draag ‘m ook gewoon bij nette kleding. De batterijduur is geweldig: 7 dagen zonder opladen en in anderhalf uur weer vol.

De GPS is supernauwkeurig en ideaal voor hardlopen of fietsen. Ook de gezondheidsfuncties zoals stress- en slaapmeting gebruik ik vaak, en de tips zijn verrassend handig.

Kortom: stijlvol, praktisch en compleet. Perfect voor wie een smartwatch wil die niet alleen sportief, maar ook chic is.

Pluspunten

• Stijlvol
  • Praktisch
  • Compleet

Minpunten

• Geen

Heb jij ook een Huawei Watch GT6, 41mm, Zilver (Zwart)?