Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
15 november 2009 Rapporteer

Intro
Voor dat ik dit beeld in gebruik nam had ik een LG 19” Erg fijn nooit problemen mee gehad. Maar toch na enkele maanden behoefte aan een groter scherm en ben toen opzoek gegaan. Ben naar de mediamarkt gereden gekeken naar de mycom gegaan gekeken, hierna heb ik lopen vergelijken prijzen tegenover prestatie .
Ik kwam toen uit op de LG W2234S-BN gekocht bij Mycom. Ik vond dit beeld zo fijn dat ik de volgende dag een 2de heb gehaald ( Dual Screen Setup )
De doos
Eenmaal thuis gekomen de doos opengemaakt en de spullen in elkaar gezet.
De Inhoud :
- VGA Kabel
- Voetsteun + Verhoging
- Voeding kabel
- Handleiding
- CD met driver en Handleiding
Gebruik
Ik vind het gebruik erg makkelijk plug en play. Driver hoeft niet...

Pluspunten

• Goed Disign, Mooi Beeld, Geen vertraging met games

Minpunten

• Zwakke Schanier, Standaart iets of wat te groot

7 april 2009 Rapporteer

Hallo, Ik ben van een 19 inch overgestapt naar een 22 inch. Ik zag dat het voor 125 euro te koop stond en dat vind ik voor een 22 inch monitor erg goedkoop. Goed, mijn 19 inch was toch al stuk en ik wou eigenlijk zo goedkoop mogelijk een 22 inch monitor kopen en vandaar dat ik voor deze heb gekozen. LG biedt standaard 3 jaar on site garantie. En toen was er de postbode Gelijk naar boven rennen, naar mijn pc toe en uitpakken maar. Het scherm zelf Ik ben zeer te spreken over de vormgeving van dit scherm. Lekker simpel en zwart, geen "piano" lak en gelukkig een anti-reflectie scherm. Dit houdt in dat het scherm dof is en niet zo'n geweldig, mooi spiegel beeldscherm wat je vaak ziet bij de notebooks. Eenmaal aangesloten op mijn pc...

Pluspunten

• Goedkoop!
  • Simpele vormgeving

Minpunten

• Veel brightness
  • Kleur is te dof

1 januari 2009 Rapporteer

De kleurweergave is niet perfect maar na even wennen ben ik wel zeer tevreden. Er is wat zichtbare backlight bleeding onder en boven, ik ervaar het niet als storend.
Een minpuntje: het is me nog niet gelukt de monitor na in elkaar zetten weer zo uit elkaar te halen dat deze in de originele doos past. (Verbindingsstuk in de voet kan niet makkelijk los)
Geen dode pixels!

Pluspunten

• Switch tussen 16:10 en 4:3 met één druk op de knop (weet niet of dat standaard is)
  • Gewoon goed beeld voor een lage prijs!

Minpunten

• Constructie / materialen komen een beetje goedkoop over.
  • Enige backlight bleeding

20 november 2008 Rapporteer

Heb dit scherm nu een paar uur in gebruik als extern beeldscherm voor mijn Macbook. Gekocht omdat dit het goedkoopste 22" scherm is op dit moment. Ik ben geen 3d-gamer, dus het scherm hoeft van mij niet bijzonder snel te zijn, toch is dit scherm acceptabel qua snelheid (getest met Ghost Recon). Belangrijker vond ik de kleurweergave ivm fotografie. Ik moet zeggen dat ook op dit vlak de prestaties aan mijn verwachtingen hebben voldaan (zeker gezien de prijs). Al met al ben ik tot nog toe prima tevreden met 22" voor 150 euro.

Pluspunten

• prijs/afmeting verhouding
  • simpel in elkaar te zetten
  • direct compatible met Mac OSX

Minpunten

• Beetje saai design
  • Nauwelijks verstelbaar
  • Geen handleiding

12 januari 2012 Rapporteer

LG Flatron W2234S-BN Zwart

13 september 2011 Rapporteer

LG Flatron W2234S-BN Zwart

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een LG Flatron W2234S-BN Zwart?