LG Flatron W2234S-BN Zwart Review

20 november 2008, laatste update op 20 november 2008, 307 views Rapporteer

Heb dit scherm nu een paar uur in gebruik als extern beeldscherm voor mijn Macbook. Gekocht omdat dit het goedkoopste 22" scherm is op dit moment. Ik ben geen 3d-gamer, dus het scherm hoeft van mij niet bijzonder snel te zijn, toch is dit scherm acceptabel qua snelheid (getest met Ghost Recon). Belangrijker vond ik de kleurweergave ivm fotografie. Ik moet zeggen dat ook op dit vlak de prestaties aan mijn verwachtingen hebben voldaan (zeker gezien de prijs). Al met al ben ik tot nog toe prima tevreden met 22" voor 150 euro.

Pluspunten

• prijs/afmeting verhouding
  • simpel in elkaar te zetten
  • direct compatible met Mac OSX

Minpunten

• Beetje saai design
  • Nauwelijks verstelbaar
  • Geen handleiding

Heb jij ook een LG Flatron W2234S-BN Zwart?