Wat is het Een 9800gtx+ van het merk XFX met als kloppend hard een G92 chip. Meer weten over deze videokaart en mijn ervaring met deze kaart ? lees dan vooral verder, reacties/feedback zie ik graag tegemoet! Enjoy! Reden van aanschaf Ik had het idee dat de drivers van mijn vorige kaart de 4850 niet geheel vlekkeloos liepen op mijn 64bit vista business. Ook het uitblijven van Avivo Video Convertor voor mijn O.S. maakte mij tot deze beslissing, de keuze was helemaal makkelijk toen ik mijn kaart zo kwijt kon aan een maat en deze van een medetweaker kon overnemen Specificaties Hieronder een tabel met de...
Reden van aankoop
Ik heb ongeveer twee jaar gedaan met mijn XFX 8800GTS 320, daar ben ik altijd erg tevreden over geweest. Na een tijdje heb ik er een tweede in SLi bij kunnen hangen voor een vriendenprijsje.
Echter bleek toen mijn athlon 5200+ op een asus Crosshair een beetje een bottleneck te vormen. Ik heb toen een e6750 overgenomen van een vriend, echter had deze maar één PCI-e slot. Ik heb mijn GTS'jes weer verkocht en voor precies hetzelfde geld deze kaart aangeschaft.
Prestaties
De prestaties vindt ik erg goed, vooral in vergelijking met twee 8800GTS kaarten presteerd hij toch duidelijk een stukje beter. Dat zal waarschijnlijk komen doordat niet alle games gebruik maken van twee GPU's.
In 3dmark06 haal ik een score...
Review XFX GeForce 9800 GTX+ 765 M Reden upgrade Het spel Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition wilde ik graag op de allerhoogste instellingen (DX10) in een resolutie van 1680x1050 spelen, zonder Anti-Aliasing. Ik heb een 22 inch TFT-scherm, vandaar die resolutie. Met de GeForce 9600 GT was dat niet mogelijk. Met een beeldsnelheid van slechts 22 fps was het spel onspeelbaar. Daarom zocht ik naar een videokaart die krachtig genoeg is om het spel vloeiend weer te geven in de gewenste resolutie en instellingen. Na een aantal reviews te hebben gelezen kwam ik uit op de GeForce 9800 GTX+. Deze kaart was in de benchmarks van Lost Planet meer dan 50% sneller. Dat zou me genoeg prestatiewinst geven om Lost Planet in resolutie...
DE INHOUD VAN DE VERPAKKING
De videokaart
CDrom met de drivers
DVD met het volledige spel Assassin´s Creed
1 DVI naar VGA connector
1 HDTV connector kabel
wat ontbreekt is 1 of 2 PCI-express kabeltjes ,dus als je een voeding hebt die 1 of geen PCI-express aansluiting heeft moet je deze zelf aanschaffen.
AANKOOP
Ik heb deze kaart gekocht om mijn XFX 8800GT te vervangen.
Omdat ik niet meer dan 180 euro wilde uitgeven leek mij deze 9800GTX+ de beste keuze. Ik ben eigenlijk niet erg fan van ATI dus verkoos ik deze kaart boven de ATI HD4850 de prestaties zijn ongeveer gelijk alleen de HD4850 is iets goedkoper.En als ik een GTX 260 of GTX 280 had willen aanschaffen moest ik mijn 500 W voeding of vervangen.
MIJN SYSTEEM
Intel...