€ 139,- bij Proshop.nl

Review door de redactie

Review - Huawei Watch 5, Fit 4 Pro en D2 - Van bloeddrukmeter tot budgettopper

Huawei biedt een helder oledscherm, een soepele interface, gezondheidsfuncties en een sterke accuduur. Hoe pakt dat uit op de Huawei Watch 5, Fit 4 Pro en D2?

49 20 jul

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.

Voor deze prijs een hele fijne sport/smartwatch!

Pluspunten

• AMOLED display
  • meer dan een week batterij
  • Draagcomfort
  • Vele sportmogelijkheden

Minpunten

• Matige app store
  • Geen contactloos betalen

Product geleend +1

verrassend horloge voor die prijs!

Pluspunten

• Accuduur
  • Helder scherm
  • Stabiele verbinding
  • Draagcomfort

Minpunten

• Aanbod aan apps
  • Belkwaliteit
  • Privacy akkoorderingen

Product geleend +1

Super fijn horloge, wat heel fijn om de pols zit. De batterij gaat zo’n 9 dagen mee wat ik persoonlijk erg prettig vind.
De verschillende opties voor het sporten om bij te houden is top. Makkelijk te bedienen en bij te houden.

Pluspunten

• Batterij gaat lang mee
  • Draagt fijn
  • Scherp beeld

Minpunten

• Nvt

Product geleend 0

De Huawei Watch Fit 4 Zwart is een verrassend complete smartwatch voor zijn prijsklasse. Het AMOLED-scherm is helder en overzichtelijk, en het lichte design draag je comfortabel dag en nacht. Hartslag- en slaapmetingen zijn accuraat, en ook notificaties van je smartphone komen netjes door – alleen reageren kan niet. De batterij houdt het makkelijk een week vol, zelfs met dagelijks sporten. Installeren en koppelen met de Huawei Health-app gaat probleemloos. Minpunten zijn de beperkte app-ondersteuning en het gebrek aan geavanceerde personalisatie-opties. Zoek je echter een stijlvol en functioneel horloge dat de belangrijkste functies dekt zonder poespas of hoge kosten? Dan is dit model een aanrader.

Pluspunten

• Lange batterijduur
  • Veel gezondheids- en sportfuncties
  • Comfortabel ontwerp

Minpunten

• Niet overal even ver te personaliseren
  • Beperkt qua apps van derden

Onverwacht uitgebreide klok.

Pluspunten

• heldere display
  • batterijleven
  • iOS vriendelijk

Minpunten

• niet echt origineel ontwerp van de kast

Product geleend 0

Ik draag de Huawei Watch Fit 4 nu een tijd en vind het een zeer fijn horloge. Het is licht en de band voelt zacht en lekker, waardoor ik het nauwelijks merk als ik het draag. De installatie via de Huawei Health-app was eenvoudig, ik kon snel beginnen. Het horloge heeft veel functies, waaronder diverse sportmodi die sommige sporten automatisch herkennen, wat erg handig is. Ook de gezondheidsfuncties, zoals het meten van de hartslag en het bijhouden van mijn slaap, werken goed en leuk om te zien. Het design is modern en mooi uit. De batterij gaat ongeveer een week mee, wat ik erg praktisch en goed vind. Ik heb het horloge getest en ben er zeer tevreden mee. Dit is een handig horloge voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

• Licht en comfortabel
  • Eenvoudige installatie
  • Veel sportmodi met automatische herkenning
  • Goede gezondheidsfuncties
  • Modern design
  • Lange batterijduur

Minpunten

• Klein scherm

Product geleend 0

Na een paar dagen dragen ben ik enthousiast, maar ik heb het idee dat ik nog lang niet alles uit de Huawei Watch Fit 4 haal.

Pluspunten

• Mooi design
  • Snel
  • Kwaliteit van bellen en connectiviteit

Minpunten

• Niet plug and play
  • Geen stekker meegeleverd

Product geleend 0

De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review. prikkiechickie schreef afgelopen jaar 3 reviews, waarvan 67% gesponsord.

Een horloge met veel sportmodi, een batterij die lang mee gaat en wat lekker zit om de pols.

Pluspunten

• Sportmodi
  • Batterijduur
  • Design

Minpunten

• Huawei-app

Product geleend

Huawei Watch Fit 4, Zwart (Zwart)

Heel erg fijn horloge. Zit lekker om de pols. Het installeren gaat Heel snel en makkelijk. Je kunt een app erbij downloaden waardoor je van alles kan bekijken zoals slaap hartslag en je emotioneel wel bevinden.
De batterij gaat ongeveer een week mee en laad binnen een uur weer op.
Veel opties en een prettig horloge.

Pluspunten

• Batterij gaat lang mee
  • Veel opties

Minpunten

• Snel krasjes op het beeldscherm

Product geleend

Huawei Watch Fit 4, Zwart (Zwart)

Mixed feelings, de horloge zelf is best goed, mooi scherm, batterij gaat lang mee, maar de Huawei apps bevallen minder, je hebt veel apps nodig en ze kosten allemaal geld. er lijkt wel NFC op te zitten maar dat word in nederland niet ondersteund.

Pluspunten

• Mooi scherm
  • zit goed
  • lange accu duur

Minpunten

• Huawei appstore
  • wel nfc maar kan niet betalen
  • dure apps en wijzerplaten

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Huawei Watch Fit 4, Zilver (Grijs)?