Huawei Watch Fit 4, Zwart (Zwart) Review
31 mei 2025, laatste update op 31 mei 2025, 466 views
Rapporteer
Product geleend
verrassend horloge voor die prijs!
Pluspunten
- Accuduur
- Helder scherm
- Stabiele verbinding
- Draagcomfort
Minpunten
- Aanbod aan apps
- Belkwaliteit
- Privacy akkoorderingen
Ik heb de Huawei Watch Fit 4 nu een tijdje om mijn pols gehad, en ik moet zeggen, hij heeft me verrast – zowel positief als negatief.
Allereerst, de batterijduur is echt wat ze beloven, een week tot 10 dagen blijft het apparaat aan zonder op te laden!
En dan het draagcomfort, perfect! Hij zit als gegoten om je pols en het bandje is top. Het glijdt niet, wat super fijn is, vooral tijdens het sporten of gewoon als je bezig bent.
De verbinding met mijn telefoon is rotsvast. Meldingen komen direct door en de sync is vlekkeloos. Nieuw voor mij, bellen met een horloge. Die ingebouwde speaker en microfoon zijn echt handig voor snelle oproepjes als je je telefoon even niet vast hebt en geen carkit hebt.
Nu dan de minpunten.
Het grootste minpunt voor mij is het beperkte aantal apps, ik kan er elk geval niet zoveel mee als ik zou willen.
Iets wat me echt begon te irriteren: Huawei vraagt bijna bij elke handeling toestemming om gegevens te verwerken. Oke, privacy is belangrijk , maar bij elke handeling?!
Tot slot, ja, je kunt bellen, maar vergeet niet dat je altijd je telefoon nodig hebt om een mobiele verbinding te maken. En de geluidskwaliteit is niet je van het. Voor een kort praatje is het oké, maar verwacht geen kristalheldere gesprekken.
De Huawei Watch Fit 4 is een horloge met duidelijke sterke punten, vooral de batterij en het comfort. Als je een no-nonsense smartwatch zoekt die lang meegaat en waarmee je af en toe een belletje kunt doen, is hij zeker het overwegen waard. Maar ben je een 'app-freak' of heb je een hekel aan constante privacy-pop-ups? Dan zou ik twee keer nadenken. Huawei heeft de basis goed, maar er is nog ruimte voor finesse.