even wat toelichting bij de positive- en negatieve eigenschappen.
Positief:
- Goede, snelle processor
In de laptop zit een snelle processor, die het ook vandaag de dag (2011) zijn werk goed doet.
Ik doe wel eens wat 3D werk, en ook dan is hij niet heel langzaam, zoals je bij een laptop zou verwachten.
- Voelt heel solide aan
De laptop is lekker stevig, voelt goed aan, niets kraakt en ook het scherm kan tegen een stootje.
Verder is hij niet te zwaar (3 kilo) maar toch zwaar genoeg om op je schoot te hebben en dan stabiel te staan.
- Drivers zijn (nog steeds) vindbaar op acer.com
Héél handig als je overstapt naar een ander besturingssysteem of een reïnstall moet doen van je OS.
Alles was makkelijk vindbaar en...
Aankoop
Ten tijde van aankoop (okt-2008) was de Acer Aspire 5920G-5A4G32Mi nog een relatief nieuw product. Mijn aankoop is niet gebaseerd op reviews van anderen, aangezien deze er helaas nog niet waren. Ik ben dus afgegaan op de specificaties. De Intel Core 2 Duo T5550 processor en de videokaart (Radeon HD3470) spraken mij wel aan. Ik wou een laptop die vrij intensieve programma's kon draaien. Toen der tijd was dit dus een vrij goede laptop.
De eerste problemen
Gedurende een periode van ongeveer 8 tot 9 maanden heb ik geen problemen ondervonden. Na deze tijd kwamen de eerste problemen helaas al aanwaaien. Het begon met een defect scherm. Op een avond, terwijl ik rustig aan het 'laptoppen' was, begon het scherm groen te...