Review door de redactie

Door Dennis de Vries - Redacteur 1 februari 2025

Samsung Galaxy S25, S25+ en S25 Ultra - AI alleen is niet genoeg

De Galaxy S25 Ultra is het Samsung-topmodel voor 2025, met de meegeleverde stylus als unieke eigenschap. Helaas is de pen minder goed dan voorgaande jaren. De telefoon zelf is lichter, compacter en ligt prettiger in de hand. Het scherm is groot, scherp, heeft een uitstekende piekhelderheid en kleurweergave. De batterijduur is uitmuntend, maar opladen schiet nog steeds niet echt op. Evenals voorgaande modellen heeft de S25 Ultra een zeer uitgebreid camerasysteem. Inzoomen kan hij weer als de beste, de nieuwe ultragroothoekcamera levert scherpere foto's en de videokwaliteit is verder verbeterd. De hoofdcamera presteert bij weinig licht niet best. De nieuwste Snapdragon 8 Elite For Galaxy-soc biedt snelle systeemprestaties, maar throttlet relatief snel. One UI 7 is een fijne update voor Samsungs welbekende Android-schil en 7 jaar aan softwareondersteuning is royaal. De beloofde nieuwe AI-functies zijn nog halfbakken. Lees verder »

Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
cbryan
12 maart 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy S25 Ultra, 512GB opslag Zwart

Ik ben geswitched van IOS (iPhone 15) naar de Ultra S25.
Ik kocht het toestel via Joeps.nl waar de prijs beduidend lager was dan de reguliere marktprijs.

Het toestel is echt een krachtpatser, een zeer goede accu en uitstekende camera.
Qua look & feel is hij aan de grote kant, maar dit heeft ook zijn voordelen.

De AI-features die erin zitten zijn naar mij gevoel eerder wat gimmicks dan bruikbare features (bv. de briefing.. vertelt je 2x niks). Echter is de Gemini wel een serieuze verbetering tegenover Siri. Super handig om je afspraken te laten noteren in je Google Agenda en via een moderne 'voice assistent' te commando's uit te voeren. Een andere voorbeeld is bij het navigeren.. je zegt gwn de naam van de zaak waar je heen wil en je krijgt instant het correcte adres.

Pluspunten

• One UI7 (IOS like)
  • Batterijduur
  • Performance

Minpunten

• Laadt trager
  • Prijs
  • Briefing

Rhin
7 maart 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy S25 Ultra, 512GB opslag Zwart

Een prachtig toestel wat geweldige foto's maakt en erg lang meegaat (2-3 dagen per oplaadbeurt). Ten opzichte van mijn vorige toestel, een S8, voelt hij wel echt een beetje als een baksteen. Dat komt door de camera bump, waardoor er eigenlijk wel een dikke case omheen moet, en daarnaast mis ik het "curved" scherm nogal, wat de S8 nou juist zo lekker met 1 hand te gebruiken maakte. Het (veel) grotere formaat is ook wel weer een voordeel, hij kijkt zo lekker. Multitasken werkt prettig, en ook de stylus gebruik ik regelmatig. Af-en-toe gebruik ik zelfs Galaxy AI. Het werkt goed, maar toepassingen zijn beperkt.

Aan de andere kant, het ontbreken van een headphone jack ga ik nooit begrijpen. Anno 2025 is bluetooth audio nog steeds belachelijk matig ten opzichte van bedraad met een goede DAC. Daarnaast blijft het een achterbakse streek dat je je opslag niet meer mag uitbreiden.

Pluspunten

• Camera
  • Accuduur
  • Scherm
  • Stevig toestel
  • Vormgeving: stevig titanium frame, achterkant is smudge-proof!

Minpunten

• Geen headphone jack
  • Ontzettend duur (zoals alle telefoons tegenwoordig...)
  • Geen SD-kaart
  • Baksteenvorm (geen "curved" scherm)
  • Laadt snel op (maar niet zo snel als de "Chinaphones")

Dickens
18 februari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy S25 Ultra, 512GB opslag Gitzwart

Al ruim 15 jaar heb ik Samsungs. Dit is mijn vijfde. Ik wilde eigenlijk al langer upgraden van mijn oude vertrouwde Note10+ naar de S24 ultra. Ik ben blij een paar maanden gewacht te hebben, want kon voor dezelfde prijs deze als pre-order kopen. Al met al kostte ie me nog geen €890. Ik ben er erg blij mee en denk er wel zeven jaar mee te kunnen doen. Hij ziet er zo stevig uit.

Pluspunten

• Voelt stevig aan met zijn titanium randen
  • Is lekker snel
  • Ik kreeg 512gb voor de prijs van 256
  • Fijn scherm, met scherpe letters. Maakt krant lezen mogelijk.
  • Overzetten van oude telefoon een fluitje van een cent

Minpunten

• AI is waardeloos. Gebruik liever ChatGPT
  • Laden gaat niet zo snel als verwacht
  • Verder geen minpunten

Samuel
13 februari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy S25 Ultra, 512GB opslag Blauw

Een telefoon waar erg weinig mis is. Je merkt door deze telefoon dat de 'Smartphone' bijna 'af' is. Goede bouwkwaliteit, goede camera's, goede accuduur en goede software. Het valt mee hoe groot de telefoon over komt. Dit omdat hij nauwelijks schermranden heeft. Samsung heeft goed zitten finetunen op dit product. Ook goed om in alle modellen een Snapdragon te stoppen. Geen exynos. Op geen enkele app hoef ik te wachten met laden. Jammer dat er geen 16GB ram variant is, maar uit de praktijk blijkt dit ook echt niet nodig te zijn. Met de 12GB (zelfs met RAM Plus uit) blijven al je apps openstaan. Al met al een goede aankoop.

Pluspunten

• Super snel (Snapdragon 8 Elite for Galaxy)
  • Goede bouwkwaliteit
  • Fantastische software, OneUI 7.0 (nauwelijks bloat + superveel naar eigen wens in te stellen)
  • Camera's fantastisch. Ook met extra's zoals LOG video.
  • Accuduur (9-10 uur SOT) hevig gebruik
  • AI snufjes eindelijk goed toegepast
  • Multisim
  • QI-2 compatible

Minpunten

• Oudere 12MP 3x Telelens (alhoewel hij niet zo slecht is als verwacht, softwarematig heel veel beter geworden!)
  • Oudere M13 scherm hergebruikt
  • AI gratis tot eind 2025. Daarna geen idee hoe en wat.
  • Geen oplader de doos
  • Geen SD-kaart slot
  • Pikant duur
  • Geen 16GB RAM versie

revengeyo
11 februari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy S25 Ultra, 1TB opslag Zwart

Het toestel bevalt erg goed ondanks dat het weinig vernieuwend is tov het vorige model.
Het voelt lekkerder in de hand dan de S24U vanwege de afgeronde hoeken, en hij is lichter. Ondanks dat het scherm groter is geworden, voelt het toestel veel kleiner aan.

Pluspunten

• Premium bouwkwaliteit
  • Erg vlot in gebruik
  • Goede speakers
  • Uitstekende camera
  • Goede accuduur
  • Prachtig display
  • 7 jaar software updates
  • Niet zo zwaar en lomp als de S24 Ultra, voelt ook beter in de hand

Minpunten

• Erg duur
  • Wordt snel warm
  • Had wat sneller mogen opladen, zeker draadloos (15w) had jaren geleden de Mi 11, en die kon al 50w draadloos opladen
  • Niet de allerbeste hardware die beschikbaar is

Heb jij ook een Samsung Galaxy S25 Ultra, 256GB opslag Groen?