![]() |
Review - Kindertablets - Een kinderhand is snel gevuld? De zoektocht naar de beste kindertablets was lang en zwaar. De gemiddelde tablet voor kinderen is op papier niet al te best. Zijn de overblijvers goed genoeg? |
Gemiddelde gebruikersscore
Leuke kleine instap tablet die regelmatig scherp geprijsd is.
Lange ondersteuning qua updates tov de concurrentie.
Eigenlijk dé perfecte tablet voor kleine kinderen die af en toe Youtube kids kijken en papa die af en toe wat wil opzoeken.
Waarom, dat zet ik uiteen in de langere review
Net 1 dag in huis nog niet uitgebreid getest. Voordeel is de prijs en dat je nu nog gratis hoesje krijgt als je op de site van samsung zelf besteld. Minpunt is dat het scherm redelijk reflecteert/glinstert l.
Mooie, relatief snelle, compacte tablet met mogelijkheden voor 4G internet. Voor die prijs een hele aardige tablet en bij Samsung krijg je er nu (tot 14 Januari) ook gratis een mooie bookcover bij. Voor dagelijkse zaken zoals surfen op het internet en als E-reader is hij prima te gebruiken. Spelletjes spelen op de tablet heb ikzelf nog niet geprobeerd maar voor simpele spelletjes is hij zeker geschikt. Voor zwaardere spellen is het werkgeheugen (3GB)en de refresh-rate van het scherm volgens mij niet voldoende.
Wordt nog lang ondersteund door Samsung (tot 2028) dus voorlopig kan ik hier prima mee vooruit!