De JBL Tour Pro 3 streeft zijn voorganger op vrijwel alle punten voorbij. De oortjes klinken mooier en het bijbehorende laaddoosje-met-scherm is een stuk nuttiger geworden nu je er direct bluetoothloze audiobronnen op aan kunt sluiten. Door het ingebouwde touchscreen is dat laaddoosje wel aan de grote kant. Verder heeft de Tour Pro 3 de beste anc van alle in-ears die we tot dusver hebben getest; de Sony WF-1000XM5 dempt bijna evenveel, maar de JBL's presteren aanzienlijk beter in winderige omstandigheden. Ook de geluidskwaliteit is uitstekend. Daarbij heeft de Tour Pro 3 een ontzettend lange adem, want ze houden het met gemak een hele werkdag vol met anc ingeschakeld. Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
De gestures (oftewel je vinger 1x/2x/3x tappen of holden op de oortjes) kan je niet per stuk aanpassen, je hebt enkel 3 voor gemaakte presets.
Je kan dus niet instellen:
- 1 tap voor pauzeren op beide oortjes.
- 2 taps voor vorig/volgend nummer bij linkse/rechtse oortje.
- 3 taps voor ANC/Talkthru bij links/rechts oortje.
- Hold voor volume control.
Dit kan bijvoorbeeld wel bij de Sennheiser TW 4 helemaal worden aangepast naar wens.
Bij deze oortjes zit je vast aan de door JBL voorgemaakte presets, welk niet erg intuitief zijn.
Verder hebben de oortjes ook hun eigen volume control, als je dus via de oortjes (of case) het volume lager/hoger zet, zie je dit niet terug in je OS (zoals Android of Windows). Dus je moet dealen met 2 aparte volume sliders.
Qua geluid prima. ANC is uitstekend.
Had dit setje oortjes gekocht na het vergelijken van een aantal recensies. Qua geluid, functies en vormgeving zijn ze erg goed. Wat de prijs bijna rechtvaardigd. Echter na slechts2l 2 uur gebruik merkte ik dat de batterij van de case al op 50% zat. Na contact met JBL was hun conclusie dat de oortjes niet vanzelf uitgaan als je ze terug in de case stopt. Ik moest ze dan elke keer handmatig uit doen, of via mijn telefoon de Bluetooth uitzetten.
Als ik voor earbuds kies, dan ga ik voor gebruiksgemak. Dit past er dus totaal niet bij.
Gekocht ter vervanging van de Sony Sony WH-1000XM3 (over-ear koptelefoon uit 2019)
Perfect geluid, goede noise canceling!!
Zitten erg lekker en in het vliegtuig doen ze het perfect!
Hele fijne oortjes ik vindt het de moeite waard maar is helaas dus wel veel geld ik hebben zelf bij bol.com besteld en dezelfde dag nog binnen gekregen
Zeer goede deal kunnen scoren tijdens de overtocht met Colorline (Oslo->Kiel). Mogelijk een prijsfout maar voor omgerekend net geen 200 euro kon ik ze niet laten liggen. Schitterend geluid en erg fijne ANC op de boot zo! Dat wordt lekker slapen.
Het geluid is helder maar heeft een volle bas als je deze aanwezig wilt hebben. De ANC en transparante modus doen het goed en klinken prettig.
Oplaaddoosje is wat dik en lomp maar verder is het tot nu toe top!