FC 25 heeft meer opties en meer spelmodi aan boord dan zijn voorgangers, maar speelt tegelijk net iets minder lekker. Daarin speelt persoonlijke voorkeur een rol, maar de game kampt daarnaast met een aantal bugs die FC 24 in het begin ook had. Dat is raar en mag eigenlijk niet gebeuren. Dat de game net niet helemaal lekker aanvoelt en dat er dingen misgaan in de gameplay, kan de komende maanden nog best veranderen door patches, maar op dit moment overtuigt FC 25 nog niet. Dat is jammer, want met betere graphics en sfeer, de gloednieuwe en erg geslaagde Rush-modus en allerlei nieuwe opties in de Career Mode, Ultimate Team en Pro Clubs, heeft FC 25 best een aantal sterke punten in huis. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Na tientallen jaren Fifa, voor het eerst dat ik zeg, laat deze game links liggen en sla een jaartje over.
Maar weer eens gekocht voor mijn oude ontspanning; single player manager carrière. Het werkt van geen kanten, het spel blijft hangen op trainingen, op wissels in wedstrijden, tijdens de 'rush' jeugdtoernooien en zelf in het menu. Ik heb het spel 2 dagen... Blijf er ver van weg zou ik zeggen.
De management factor werkt ook voor geen meter overigens; ik starte de carrière met Aachen op 't 3e niveau van Duitsland maar kon direct transfervrij Depay en het halve Mexicaanse nationale elftal contracteren, transfervrij en gewillig. die kan je dan desgewent vrij makkelijk ruilen voor net doorgebroken talenten en hé presto, als de game niet crashed heb je direct je team op topniveau. EA neemt al jaren de relaxte thuisspeler niet serieus maar is veel te druk met belachelijke licenties en de gokindustrie die Ultimate team heet. Klaar mee, m'n eerste refundaanvraag ooit en ik bezit de Warcraft 3 remaster...