Bij het begin van gebruik van de oortjes kon ik meteen het persoonlijke klankprofiel instellen, dit ging super makkelijk en snel.
Vervolgens kon ik zelf per oortje instellen hoe ik wil pauzeren, harder, zachter, telefoon opnemen ed. Het bellen gaat super makkelijk en je bent goed verstaanbaar.
Persoonlijk vind ik de social stand erg fijn voor tijdens het autorijden, werken, sporten ed.
Ze zijn spatwaterdicht en werken dus ook prima in een regenbui of tijdens het sporten icm zweet. Ze kosten wat meer maar zijn het geld zeker helemaal waard.
Ik vind de oortjes een echte aanrader!
Ik heb dit product mogen testen en vind dit echt hele fijne oortjes. De app werkt gemakkelijk om allerlei dingen te personaliseren. Het geluid is echt van hele hoge kwaliteit. Ik luister veel muziek, normaal gebruik ik een koptelefoon, maar deze in-ears van Denon geven echt heel zuiver geluid. De batterijduur is ook goed; gedurende een aantal dagen toch heel wat uurtjes muziek kunnen luisteren. Daarbij vind ik ze er ook stijlvol uit zien en zitten ze fijn in mijn oren. Er worden diverse maten oortjes meegeleverd, waardoor je de juiste size kunt kiezen die fijn zitten. Ik ben dus wel fan van deze in-ears geworden.
Heb het product mogen testen.
Het is makkelijk en praktische te gebruiken.het ziet er stylvol uit en alles kan je instellen.
Prachtige oordoppen voor weinig geld. Prima geluid
Boven verwachting deze earbuds van Denon. Zeer mooi en zuiver geluid. Je kan het geluid zelf personaliseren wat deze earbuds bijzonder maken. Echt een top product.
Fijne earbuds met zeer goed geluid, fijne Noise cancelling en persoonlijke gehoorprofiel met de Masimo Adaptive Acoustic Technology
wat heeft deze een prachtgeluid, zeker met muziek is het echt een genot, maar ook stemmen tijdens een podcast deze zijn duidelijk en goed te verstaan, Heb deze binnen gekregen om te testen en ik moet wel zeggen geen spijt dat ik hieraan begonnen ben want het is echt een genot om hier mee te werken of te sporten, installatie gaat snel en gemakkelijk.
Verwachting overtroffen. Top product met sterk en zuiver geluid.
Ik heb deze getest en ben super enthousiast. Eerst was het even uitvingen hoe het in het oor in te brengen. Nu zitten ze goed vast en is het geluid super. Ook hoor je weinig van de omgeving. Ze zijn makkelijk te installeren via je telefoon en ook de doppen zelf. Ik ben enthousiast
Ik heb dit product mogen testen en kende het merk qua naam maar nooit iets gebruikt.
De case voelt stevig aan, wat erg fijn is en ook dat de batterij lang mee. Ik gebruik ze voornamelijk op de scooter en is noise cancelling een pre, deze doet het ook goed en wat ook een pre is is dat ze waterdicht zijn, hierin zijn ze ook geslaagd!
Toch vind ik ze nog vrij prijzig
De app is handig om je muziek voorkeur in te stellen maar het is even puzzelen.
Maar ik raad ze zeker aan en ben zeer tevreden