Gemiddelde gebruikersscore
De Motorola Edge 50 ultra is een heel fraai vormgegeven toestel met 16 gb ram en 1 terrabyte opslag. Deze smartphone heeft dankzij het mooi in de echt houten achterkant geïntegreerde camera eiland een heel opvallend en oogstrelend uiterlijk. De gebruiksinterface wijkt amper af van stock android en dat voelt heel fijn aan op dit super vloeiend werkend toestel. Betreft de camera kan ik voorlopig alleen maar lovend zijn want deze heeft mede dankzij de tele lens heel mooie zuivere zoolmogelijkheden en dankzij de iets grotere lenzen en optimale software neemt de camera meer licht op in donkere omstandigheden wat uiteindelijk heel behoorlijke foto's oplevert.
Heel fijn toestel wat snel werkt en alles goed doet wat ik wil.
Ben er heel blij mee.
Alsof je deze smartphone bij een parfumerie zaak hebt gekocht. Wat precies de gedachte hiervan is weet ik niet maar het ruikt wel lekker. Vorige smartphone (g9 plus) was ook een Motorola omdat dit merk over het algemeen vrij is van bloatware. Nu dus deze in bezit en helaas zitten er toch wat meegeleverde 3e partij apps op. Overigens te verwijderen. Ik ben heel tevreden. Prachtig toestel en het scherm is fenomenaal. Dik tevreden maar moet zeggen dat ik ook nog nooit zo'n dure smartphone heb gekocht. Als je een no nonsense telefoon zoekt met goede specs dan kan ik de Edge 50 ultra zeker aanraden.