De APEX zet een hoop vinkjes bij ons wensenlijstje; Chieftec levert maar liefst vier fatsoenlijke rgb-fans inclusief hub mee, de verlichting is door twee glazen panelen aan de zij- en voorkant zichtbaar, je hebt veel ruimte voor je componenten en de prijs is ook nog eens aantrekkelijk. De keerzijde is dat het glazen voorpaneel met de drie ventilators erachter eigenlijk net te weinig lucht doorlaat om met name componenten met meer vermogen goed te koelen, maar als je met een graadje meer of iets lagere prestaties genoegen neemt, heb je een mooi onderkomen aan de APEX. Wil je meer koeling en minder rgb, kies dan de APEX AIR. Lees verder »
Chieftec is back!
Chieftec wil met de Apex zo veel mogelijk features inbouwen in een kast voor een zo laag mogelijke prijs. Daarvoor moet je concessies maken: het gaat er dan wélke concessies je maakt. Naar mijn mening heeft Chieftec de juiste keuzes gemaakt en een compleet plaatje voor een redelijke prijs op de markt gezet.
De vraag blijft hoe veel waar je voor je geld krijgt wanneer je deze kast vergelijkt met de concurrentie