De goedkopere versie van de OnePlus 12 is een uitstekend toestel in het uppermidrangesegment, met specificaties en functies die dicht in de buurt komen van de high-end OnePlus 12. Hoewel het scherm bij lange na niet de beloofde maximale helderheid haalt, is het bovengemiddeld helder en heeft het een zeer goede kleurweergave. De Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 levert solide prestaties voor zijn prijsklasse, maar lijkt niet zo snel te zijn als bij andere smartphones. Bovendien throttlet de chip snel. De cameraopstelling mist de Hasselblad-merkfuncties van de OnePlus 12, maar biedt toch een goede beeldkwaliteit voor zijn prijssegment. De grote beloften van de fabrikant worden niet waargemaakt, maar de prijs compenseert deze teleurstelling. De 12R blinkt verder uit in accuduur, met een 5500mAh-accu, en ondersteunt 100W-snelladen. De indrukwekkende accuduur en snellaadfunctionaliteit zijn mooie pluspunten. Het is jammer dat dit toestel een jaar minder softwareondersteuning heeft dan zijn grotere broer. Lees verder »
Gemiddelde gebruikersscore
Meer dan een aanrader! Na de OnePlus 6T heb ik weer de gok gewaagd, en wat een positieve verrassing! De algehele ervaring is zeer goed: het toestel is razendsnel, de batterijduur is bijzonder goed, en het snel opladen is fenomenaal. Ik ben niets anders dan positief.
Goeie telefoon voor dit geld. Sinds begin tevreden mee
Ik vind het een super toestel, mooi scherm het hoge resolutie en refreshrate van 120 hz.
De accu gaat lang mee en met de bijgeleverde lader is de accu zo weer vol.
Komt met gemonteerde screenprotector.
Ik betaal 2 jaar lang 29€ voor dit toestel inclusief onbeperkt bellen bij Ben, vind ik zeer schappelijk.
Ik heb hiervoor de Onel Plus 2 Nord gehad, waar ik ook zeer tevreden over was.
Ik kan de12R zeer aanbevelen.
Heel fijn toestel voor dit bedrag