Gemiddelde gebruikersscore
Gekocht in de aanbieding bij coolblue voor 599. Er zit een bepaalde leercurve aan hoe je de robot handig gebruikt en laat schoonmaken, maar het schoonmaken lukt aardig. De robot loopt zelden vast. Is vooral een hulp in het huishouden waardoor ik van dagelijks stofzuigen (ivm labrador) naar 1x in de twee weken ging, een grote opluchting!
Deze gekocht ter vervanging van een defecte Roborock S7 MaxV Ultra om ook de CCP wat buiten te houden in mijn huis en de US GOV binnen te halen. In het begin ging dit goed tot de robot begon te weigeren om het water bij te vullen. Na een reboot was dit soms opgelost maar soms ook niet en mocht je zo ver gaan om de robot zelfs te resetten. Dit hebben ze gelukkig in een recente update opgelost. Het lukt ook de stofzuiger niet om het appartement op 1 lading te stofzuigen + dweilen (zelfs op de laagste stand) terwijl de Roborock S7 dit wel kon voornamelijk omdat de Combo j9+ soms meerdere malen over deze plaats gaat. Er is software matig nog veel werk aan en zeker niet de 1100 prijs waard dat initieel gevraagd werd.
Dit is mijn vierde robotstofzuiger en voor het eerst een keer wat anders dan Xiaomi/ Roborock. De ervaring is ronduit slecht. Hij maakt goed schoon, misschien wel beter dan de Roborock maar de software is verschrikkelijk. Ik snap soms niet wat hij doet, hij rijdt dan naar een willekeurige plek draait wat rondjes en gaat weer terug. Automatisch water bijvullen voor of na het dweilen doet hij niet dit moet je handmatig aanklikken in de app en vervolgens doet hij het alsnog niet. Zo ben ik nog wat bugs tegengekomen. Sommige problemen zijn als ik Reddit moet geloven al een half jaar bekend maar worden dus niet opgelost. Ik hou mijn hart vast voor de toekomst..