Reviews door gebruikers

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
ACM
5 juni 2008 Rapporteer

Ik heb de Sandisk Extreme III SDHC 8GB gekocht als aanvulling op mijn digicam. De kaart zit in een nette verpakking met een draagtasje, handleidingen, een restore-cdtje en een handig kaartlees-usbapparaatje.
De kaartlezer is van een dusdanig maatje dat ie makkelijk in een cameratasje past, dus die kan je altijd meenemen.
Aangezien ik geen vergelijkbare kaarten heb, post ik hier maar gewoon de resultaten van Sisoft's Removable Storage benchmark (van Lite XII SP2c). De tests zijn gedaan met de meegeleverde micromate kaartlezer.

• Met 512byte files haalt ie 270KB/sec lees- en 13KB/sec schrijfsnelheid en 3914 ops/minuut,
• Met 32KB files haalt ie 9.81MB/sec lees- en 858KB/sec schrijfsnelheid en 3658 ops/minuut,
• Met...

Pluspunten

• Snel
  • Geleverd met micromate kaartlezer
  • Levenslange garantie

Minpunten

• Niet de goedkoopste

6 januari 2011 Rapporteer

In tegenstelling tot twee Kingston's die ik eerder kocht zijn deze SanDisk kaartjes wel compatibel met mijn Nikon spiegelreflex camera en Canon compactcamera's en waarschijnlijk net zo stabiel als mijn andere vier oudere SanDisk kaartjes. Wel opvallend dat deze als 20MB/s gespecificeerde kaartjes een paar procent trager zijn dan de 4GB SanDisk Ultra-II kaartjes die op 15MB/s zijn gespecificeerd. (Gemeten met CrystalDiskMark).

Pluspunten

• compatibiliteit (met Nikon DSLRs)
  • stabiliteit

Minpunten

• niet goedkoop (maar ook niet te duur)

Ik heb deze 8GB SD gekocht voor mijn Canon HF100 HD videocamera. Alleen met dit snelste geheugen kan ik full HD filmen en dat gaat prima. Ik heb ook langzamer geheugen geprobeerd en daar lukt het niet mee. De snelheid is ook goed merkbaar als de kaart helemaal volstaat, dan is de downloadtijd een stuk korter en dus aangenamer. Eigenlijk wil ik alleen maar SanDisk geheugenkaartjes vanwege de garantie. Ik heb in het verleden een keer een 1 GB Compact Flash voor mijn Nikon kapot gekregen en deze werd zonder een vraag te stellen direct omgeruild voor een ander. Ik had eigenlijk wel wat gezeur verwacht maar de winkelier vertelde me dat hij ze ook moeiteloos omgeruild krijgt dus niet moeilijk deed. Er zijn ook wel wat goedkopere merken...

Pluspunten

• Super snelle toegang, zowel lezen als schrijven
  • Levenslange garantie

Minpunten

• Ze zijn niet de goedkoopste (maar niet echt veel duurder)

Sandisk Extreme III SDHC 8GB Class 6

16 april 2010 Rapporteer

Sandisk Extreme III SDHC 8GB Class 6

Heb jij ook een Sandisk Extreme III SDHC 8GB Class 6?