Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
Testpanel +2

Al met al ben ik behoorlijk positief over deze earbuds. De bediening is prettig en de pasvorm sluit goed aan op mijn oren. Geluid is meer dan prima en de ANC werkt behoorlijk.
Het is met 200 euro niet de goedkoopste optie, maar de IP68 rating maakt wel wat goed.

Ben je op zoek naar earbuds die wat kunnen hebben maar niet inleveren op comfort en gebruiksgemak, dan kunnen deze zeker in aanmerking komen.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Water- en stofdicht (IP68)
  • Tactile buttons
  • ANC

Minpunten

• Aanschafprijs

Testpanel +2

Erg fijne earbuds met prima noise canceling voor earbuds die vooral op de markt gezet worden als outdoor en sport earbuds. De Jabra app en bijbehorende notification drawer widget maken het makkelijk om snel settings aan te passen. De batterij van de earbuds gaan erg lang mee in combinatie met de charging case.
Nadelen zijn dat de noise canceling functionaliteiten minder tweakable zijn dan sommige concurrenten, de charging port van de case op een ongelukkige plek bevindt en er geen ondersteuning is voor aptX, LDAC of LHDC audio-codecs. Al met al een prima koop als je veel (in de buitenlucht) sport en ook gebruik wilt maken van noise canceling en multipoint in het dagelijks leven.

Pluspunten

• IP-Rating
  • Active Noise Canceling werkt goed
  • Fijne bediening en app
  • Lange batterijduur
  • Comfortabel bij lang gebruik

Minpunten

• Gebrekkige configuratie van ANC
  • Geen geavanceerde audio-codecs
  • Positionering charging port

Testpanel +2

De oordoppen hebben mij in positieve zin verrast door het draagcomfort en geluidskwaliteit. Met een IP68 rating zijn ze uitermate geschikt voor sportieve activiteiten en de Active Noise Cancellation en Hearthrough functies zijn handig en werken goed. Met een adviesprijs van net geen 200 euro zijn ze niet goedkoop, maar je krijgt er een prima product voor terug!

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • IP68 rating
  • Active Noise Cancellation & Hearthrough
  • Draagcomfort

Minpunten

• Niet goedkoop

13 november 2024 Rapporteer

Jabra laat zich met deze buds van haar goede kant zien. Jammer dat ze de productie van Jabra buds niet continueren.

Pluspunten

• Optimaal draagcomfort
  • Geluid
  • Luistertijd op acculading
  • ANC
  • Multipoint connectie
  • robuust

Minpunten

• Prijs.

Testpanel +1

De Jabra Elite 8 Active is een indrukwekkende set oortjes met uitstekende geluidskwaliteit en een lange batterijduur. De Sound+ app biedt diverse EQ-instellingen die het apparaat onthoudt. De bediening is intuïtief, met aanpasbare acties via een enkele, dubbele of driedubbele druk op de oortjes. De ANC-functie werkt goed, mits de oortjes goed passen. Er zijn echter enkele connectiviteitsproblemen, vooral bij verbinding met meerdere apparaten. Ondanks enkele minpunten is het een sterk product met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Pluspunten

• Uitstekende geluidskwaliteit
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Aanpasbare bediening via de app
  • Effectieve ANC-functie

Minpunten

• Connectiviteitsproblemen met meerdere apparaten
  • Geen volumeregeling op het apparaat

Testpanel 0

Mooie dopjes met goed geluid, goed draag comfort. Zowel bij muziek als telefoon gesprekken.
Wel jammer dat je moet zoeken naar de handleiding.
De noise-cancelling werkt goed, en de pass-through mode is ook fijn. Deze versterkt omgevingsgeluid wel iets teveel als er weinig omgevingsgeluid is. Bij het hardlopen in het buitengebied is dit goed merkbaar.
Ze blijven echter wel goed zitten en hebben geen last van zweet.
De (android) app valt wel tegen, waardoor je deze al snel niet meer gebruikt.

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Robuust gebouwd
  • Goed draag comfort

Minpunten

• Mate pass-through wisselt afhankelijk van omgeving
  • Geen handleiding
  • Geen aanwijzing waar je een handleiding kan vinden
  • Geen bluetooth dongle

13 oktober 2024 Rapporteer
Product gekocht

Jabra Elite 8 Active (Zwart)

Deze Jabra's voor 163 gekocht ter vervanging van een setje Sony WF-1000MX3s die het hadden begeven (door eigen fout).
Over het algemeen zijn dit hele goede earbuds; ze passen goed in mijn oor en ondanks dat ik weinig druk voel blijven ze goed zitten tijdens de gekste bewegingen - een heel grote verbetering t.o.v. mijn oude Sony's.

De geluidskwaliteit en ANC zijn daarentegen net wat minder - mijn Sony's hadden meer bass en de wind en hoge tonen werden beter weggefilterd. Niet dat ik zeg dat geluidskwaliteit slecht is - het is zeker goed, mijn verwachting was misschien net wat te hoog.

De case is klein en dat is ook een pluspunt.
Overall wil ik dit een 4.5 geven maar dat kan niet dus dan maar afgerond naar boven.

Pluspunten

• Goede pasvorm
  • Waterdicht
  • Druk-knoppen ipv touch
  • Degelijk geluid

Minpunten

• ANC en harde wind gaan niet super samen

19 september 2024 Rapporteer
Product gekocht

Jabra Elite 8 Active (Blauw)

Heel tevreden met deze aankoop. Klinkt helder, Goede lage tonen zonder dat het overdreven is. Had graag nog meer batterijduur gezien voor lange vluchten. Jammer dat Jabra gaat stoppen met deze tak van sport, deze oortjes zijn echt hun prijs waard.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Blijft bij hardlopen goed zitten
  • Waterdicht
  • Noise cancelling goed genoeg voor in het vliegtuig
  • Goede verstaanbaarheid bij telefoongesprekken

Minpunten

• Gaat soms slecht om met windgeruis en tikkende geluiden als bestek in een besteklade

1 februari 2024 Rapporteer
Product gekocht

Jabra Elite 8 Active (Zwart)

Omdat mijn active 7 oordopjes aan het einde van de levensduur zijn had ik zonder twijfel de opvolger gekocht.

Helaas zijn ze net een klein stukje stukje dikker, waardoor ze net niet diep genoeg je gehoorgang ingaan en deze niet meer helemaal afsluiten. Isolatie is daardoor slecht, en alhoewel de noisecancellation echt enorm verbeterd is tov. de active 7's is het toch een teleurstelling.

Pluspunten

• waterdicht
  • accu
  • bouwkwaliteit

Minpunten

• pasvorm :-(

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Jabra Elite 8 Active (Bruin)?