![]() |
Best Buy Guide - Beste voeding voor een high-end game-pc (750-850W) Wat is de beste voeding voor een high-end game-pc? Op deze pagina vind je het advies van de Tweakers-community voor de beste voedingen van 750W en 850W. |
makkelijk in de bouwen
prima psu
voldoende kabels (precies genoeg)
Ziet er goed uit en tof zakje mee in de doos waat alle kabels in steken. Spijtig genoeg geen handleiding bij wat wel handig kan zijn maar alles goed online gevonden hoe ik het kan instellen.
Ik ben er erg blij mee. Het was de eerste keer dat ik een pc gebouwd heb en ik heb geen moeite gehad in het gebruik van het product!
Gekocht op meggeko en de volgende dag binnen gelijk geinstaleerd en deed het gelijk.kan nu makkelijk een nieuwe video kaart in me pc doen of een ander component dat meer voeding nodig heeft.
Het product ziet er over het algemeen goed uit. Als je een zwart systeem gaat verzamelen, is dit een PSU die ik kan aanraden. Het is een erg goed product qua prijs en performance.
Een prima en redelijk geprijsde voeding. Nadeel is wel dat de voeding goed te horen is. Verder dik in orde.
Ik heb deze powersupply gehaald en ben heel tevreden het product was makkelijk te installeren en ik ben heel tevreden
ik heb de power supply nou 1 week en ben er tevreden over hij maakt geen lawaai en werkt perfect
Deze MSI MAG A850GL PCIE5 was vrij makkelijk te installeren en werkt zoals verwacht uitstekend.
Tasje voor de kabels als bonus.
Het is een 850W voeding van MSI, met een 80+ Goud rating. De voeding is kwalitatief erg goed, en erg stil. De voeding heeft een sticker aan beide kanten, zodat je de voeding op beide manieren kan bevestigen. Als je een videokaart hebt met de 12VHPWR connector hebt, kun je deze voeding ook mooi gebruiken. De voeding heeft namelijk een degelijke 12VHPR kabel. Het is ook fijn dat er een tasje bij zit voor de kabels die je niet nodig hebt.
MSI MAG A850GL PCIE5 Zwart
goedkoop voor wat je krijgt, veel kabels en goede kwaliteit
Maakt geen hoorbaar geluid over de rest van de pc en was makkelijk genoeg om mee te bouwen. wel gekocht toen hij een stuk duurder was dan zijn laagste prijs ooit maar ben er toch blij mee.
Deze PSU heeft ruim voldoende power voor mijn huidige PC met een AMD 7800XT.
Het handige is dat deze voeding modulair en daardoor makkelijk in te bouwen en handig voor Cable management.
Een handleiding zou wel handig geweest zijn, ik dacht dat die er niet bij zat. Pas na de installatie kwam ik erachter dat er op de doos een kleine QR code zat voor de online handleiding. Dat had iets beter aangegeven mogen worden.
Maar voor de rest een prima PSU met ook nog een handig tasje voor de rest kabels.
Zeer complete voeding, alles netjes in een tas meegeleverd. Ideaal dat deze voeding compatibel is voor upgrades in de toekomst als de grafische kaart (nu een RTX3060) gebruik maken van nieuwe standaarden.
Model is beetje op de toekomst ook gekocht sowieso, een thuiswerk pc heeft niet snel 850watt nodig natuurlijk. Des te langer kan deze mee natuurlijk.
Wel jammer dat de kabels plat zijn ipv met een sleeve en dus makkelijker weg te werken/ flexibeler zijn. Maar dat is een klein nadeel op verder zeer complete en stille voeding.
super handig en simpel te instaleren. stil. mooit tasje bij voor alle kabels die je erbij krijgt
Dit is een goed product. Het is makkelijk in te bouwen, want volledig modulair.
Ik heb het product direct gehaald nadat mijn vorige voeding ermee stopte. Het werkt perfect en een stuk stiller dan mijn vorige!
Goede Power Supply die voldoende is voor mid/high end pc builds, erg blij met de prijs kwaliteit verhouding
Voldoende aansluitingen, betrouwbare en betaalbare voeding
goede kwaliteit voeding geen probleem gehad met installatie en gebruik.
Mooi tasje meegeleverd om je overige kabels in te bewaren. Helaas ontbreekt elke vorm van documentatie, zelfs een quick start guide. Dat had er wel bij mogen zitten voor de beginnende pc bouwer. Onder load is deze voeding heel stil, maar tijdens standby verbruik vind ik de ventilator te veel geluid maken. Deze had stil mogen staan of op een lager toerental mogen draaien. Ook met overclock een stabiele en efficiënte voeding. Voor het geld hadden de kabels wel iets flexibeler en gesleeved mogen zijn.
Eerste PSU voor eerste PC makkelijk om mee te werken en handig tasje zit erbij voor de overige kabels. Nieuwe computer nog niet uitgevallen na 2 maanden gebruik lijkt een betrouwbare PSU te zijn en hoor hem helemaal niet. Enige nadeel is ik heb een Gigabyte radeon 7900XT en de GPU kabel daarvoor is niet gesleeved terwijl de meegeleverde kabel voor high end NVIDIA dat wel is. Voor de prijs top.
Niks op aan te merken, duidelijke aansluitingen, veel kabels meegeleverd waaronder de 12pin voor Nvidia GPU's. Prijs zit ook goed.
Geen problemen ondervonden bij het inbouwen in een game-pc. Makkelijk te doen en handelbare kabels. Fijn dat de 16 pin PCIe 5 kabel is voorzien van een geel uiteinde, zodat je duidelijk kan zien of deze wel of niet goed is aangesloten. Voldoet aan de verwachtingen anno 2024. Verder geen diepgaand verstand van de ins en outs van psu's, dus kan niks zinnigs zeggen over wat zich onder de motorkap bevindt.
Deze voeding gekocht voor in mijn Ncase M2, samen met een M-ATX moederbord. Ik wilde een stevige voeding die ooit een 4090 / 5090 zou kunnen voedingen met de nieuwste standaard. Alle kabels zaten er netjes bij.Het overtreft mijn verwachtingen, vooral vanwege de stille fan.
Het was even proppen samen met mijn 3080Ti videokaart. Al zijn de kabels niet zo heel erg mooi, zijn ze best flexibel waardoor ik het netjes kon wegwerken.
Super clean design met een mooie verpakking. Voelt goed aan, erg stevig.
De fan is helaas wel een beetje luid.
Prima product voor een prima prijs. Installatie was eenvoudig. Kabels die erbij geleverd worden zijn van stevige kwaliteit.
Toekomstbestendig.
Enige minpunt is dat de fan, in ieder geval in mijn geval, hoorbaar is.
Het is ook weer niet zo erg dat het storend is, maar het had stiller gemogen.
Makkelijke installatie. De goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Prima kwaliteit voor een goede prijs. Alle benodigde kabels aanwezig en PCI5. Vooral voor een beginner zoals ik makkelijk in gebruik.
Mooie prijs voor een stevig product wat ook nog eens toekomst bestendig (PCIe 5.1) en volledig modulair is (ATX3.1).
Erg makkelijk om in te bouwen, omdat het volledig modulair is.
Goede prijs voor de kwaliteit die je krijgt.
Makkelijke verbinding dankzij modulaire kabels. De prijs-kwaliteitsverhouding is goed.
De ventilator is OK stil en doet zijn taak. Duidelijke benamingen van kabels helpt bij de installatie, dus goed voor beginners en dat voor een aantrekkelijke prijs.
Na het bouwen van mijn nieuwe PC met 4070ti nog geen problemen ervaren met deze voeding! Doet precies wat ik wil.
Goede waar voor je geld, enige nadeel is dat de kabels niet de beste zijn om mee te werken en dat de unit niet super stil is. Maar voor de prijs zeker prima!
Recent 2 systemen gebouwd (voor klanten) met deze voedingen, die gewoon prima zijn zeker voor de prijs.
De ene voeding was lekker stil, de andere maakte wat geluid, geen geratel ofzo, gewoon de fan maakte geluid bij de een en bij de andere niet, vreemd.
Verder full modulair, altijd handig, kabels lijken wat korter dan bij andere merken en de kabels zijn wat stugger (vooral mobo kabel) maar nog goed weg te werken.
Goede psu, met een goede hoeveelheid aan kabels. Strak design en bouwkwaliteit, simpelweg top product.
Het modulaire ontwerp maakt kabelbeheer eenvoudig en de ventilator is stil maar effectief. Dankzij PCIe 5.0-ondersteuning is hij toekomstbestendig.
Lage prijs en doet wat het moet doen. De kabels zijn langer dan van mijn vorige voeding waardoor het kabel management mij erg meeviel.
Prima voeding en goede kwaliteit zoals gewend van MSI. Ook is de prijs echt top.