![]() |
Round-up - 20 goedkope AMD B650/B850-moederborden - Een oudere chipset is de betere keuze Stel je een betaalbaar AMD Ryzen-systeem met Socket AM5 samen, kies je dan een in prijs gedaald B650-moederbord of een nieuw model met de B850-chipset? |
Voor mijn eerste eigen PC build dit moederbord gekocht, goede prijs en kwaliteit. het is erg gebruiksvriendelijk, ook voor beginners. enigste puntje is dat de wifi antennes onhandig zijn geplaatst.
Super product! Voor mij een enorme verbetering voor mijn game-ervaring. Zeker qua snelheid en geheugen.
Zeer mooie moederbord en groot beste moederbord en mooiste design die ik ooit in het echt heb gezien.
Het is een prima moederbord voor een heel nette prijs. Het enige minpunt wat ik zo kan bedenken, is dat er maar 2 m2 slots op zitten. Een derde was toch fijn geweest. Omdat er verder weinig op het moederbord is aan te passen, geef ik het toch vijf sterren. Dit voor de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Voor mij is die moederboord alles wat ik nodig hebt voor gamen. Goeie prijs, redelijk goede aantal M.2 slots die je kan gebruiken als je meer plek nodig hebt en werkt prima. Meer kan ik niet over zeggen werkt gewoon goed.
Voor mijn eerste build was ik op zoek naar een future-proof en betaalbaar mobo. Ik denk dat prijskwaliteit deze B650 gaming plus wifi niet te kloppen is.
Voldoende mogelijkheden voor aansluitingen (veel USB 3.2 poorten, SATA aansluitingen,...)
BIOS is ook zeer aangenaam te bedienen
Goed Motherboard met meer dan genoeg slots voor alles wat je nodig hebt, zeer goed voor de lage prijs (gekocht met Black Friday korting). wel een beetje jammer dat de wifi er per se bij hoort, maar in alle eerlijkheid, kan dat ook erg handig zijn afhankelijk van de situatie
Heb er veel aan gehad dat die gewoon super duidelijk aangegeven is om aan te sluiten ook met een qr code zo een handleiding erbij.
Prijs kwaliteit is zeker goed.
Alles instaleren ging met veel gemak.
De wifi antenes zitten soms wel wat in the weg voor de ander ports.
Overall heel degelijk voor de prijs die je er voor betaalt
Goed moederbord, Enige opmerking eraan is dat de wifi antennes helemaal ondereen moeten worden gestopt en als je ze recht omhoog wil steken zitten daar de usb porten erin.
ziet er goed uit werkt perfect naar wens werkt fijn met mijn MSI RTX 4070Super gaming-x-slim en Amd Ryzen 7 7800X3D
Erg goede MOBO voor de prijs, doet alles wat beloofd is en is goede MOBO voor een goedkopere built
Prima moederbord voor in de aanbieding gehaald.
Heeft alles wat je nodig heb
Prima product voor een redelijke prijs, alleen jammer dat de handleiding enorm gebrekkig is
Ik heb dit moederbord gekocht vanwege de overstap van een Intel 12700K naar een Ryzen 7800x3d. De installatie verliep eenvoudig, snel en zonder errors. Het moederbord beschikt over genoeg aansluitingen en is toekomstbestendig vanwege de AM5 socket. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
mooi en cool
De MSI B650 GAMING PLUS WIFI is een uitstekende keuze voor beginners die hun eerste PC willen bouwen. Het moederbord biedt een goede balans tussen gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en prestaties. Dankzij de duidelijke lay-out en de beschikbaarheid van veel informatie online is het een prettige ervaring, zelfs als je weinig ervaring hebt met het samenstellen van een PC.
Stevig and werkt heel goed voor de prijs. Enige klacht is dat in de bios, memory context restore is niet de standaard als je expo gebruikt (dus in het begin de opstarttijden waren lang en ik moest zoeken hoe deze probleem op te lossen).
Prima prijs voor alles wat je nodig hebt en meer.
Perfect instapmodel, ik zou zelf niet snel een veel duurder moederbord kopen voor een gaming set-up! Ik heb hem zelf gebruikt voor een nieuw systeem met daarin een AMD 5 7600X en een 4070 Super. Absoluut een aanrader.
dit product is perfect voor elke pc build. het is een am5 bord dus alle ryzen 7000 en hoger kunnen gebruikt worden op dit bord. het heeft ook een wifi adapter
Redelijke moederbord voor de prijs (€145)
Had eerst een B650 van TUF besteld die niet werkte. In plaats daarvan heb ik dit moederbord gekocht en tot nu toe ben ik er superblij mee. Draait geweldig met mijn 7600.
Ik heb de MSI B650 Gaming Plus WiFi gebruikt voor mijn nieuwe PC-build, en ik ben er echt blij mee. Het moederbord voelt stevig aan en is van goede kwaliteit, wat meteen vertrouwen geeft. Het bouwen ging soepel, omdat alles logisch is ingedeeld en makkelijk te bereiken is.
Daarnaast heeft het bord handige functies zoals ingebouwde WiFi en ondersteuning voor snelle onderdelen zoals DDR5-geheugen. Het ziet er ook strak uit, wat mooi staat in mijn behuizing. Al met al een fijne ervaring, en ik zou het zeker aanraden aan anderen die een betrouwbare basis zoeken voor hun PC!
Prima product voor een aardige prijs.
voor het eerst computer samen gesteld en in elkaar gezet voor de prijs en kwaliteit is dit de beste moederbord.
Was op zoek naar een Game PC om niet al te zware games te kunnen spelen. De prijs voor de volledige PC was daarbij mede bepalen. Gezocht, vergeleken en mondelinge info ingewonnen. Gekozen voor een zelfbouw desktop, waardoor ik de voor mij passende componenten kon gebruiken. Het MSI moederbord B650 Gaming Plus was daarbij mede leidend en dus naar volle tevredenheid.
Goede moederbord voor de prijs. Doet wat het moet doen.
Goed allround moederbord
Dit is een top product goeie ervaring mee!!
Ik ben erg tevreden met mijn MSI B650 Gaming Plus Wifi moederbord. De ingebouwde wifi is super handig, waardoor ik geen extra adapters nodig heb. Het bord biedt uitstekende prestaties voor gaming en heeft veel aansluitmogelijkheden.
Ik koos dit moederbord vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding en MSI’s betrouwbaarheid. Het voldoet aan al mijn verwachtingen.
Sterke punten zijn de snelle prestaties en wifi-integratie. Een nadeel is het beperkte aantal fan headers, maar voor de meeste mensen is dit geen probleem. Kortom, een top keuze voor gamers.
werkt goed tot nu toe geen problemen.
Fijn moederbord voor een zachte prijs!
Gemakkelijk aan te sluiten door de aansluitingen die op een fijne plek zitten.
Enige minpunt is dat hij geen geïntegreerde IO shield heeft.
Prima moederbord die er strak uitziet met genoeg opties voor de prijs. Ook makkelijk te installeren en te gebruiken.
De B650 GAMING PLUS WIFI is een stevige moederbord met Wi-Fi, veel uitbreidingsslots en goede prestaties. Het werkt prima, maakt eenvoudig verbinding met internet en zorgt voor een snellere gaming-ervaring. Simpel en effectief.
Dit is een zeer goed moederbord voor het geld dat je ervoor betaald. Er zijn moederborden met meer opties, maar daar betaal je zeker ook extra voor.
Voor de prijs heel tevreden mee. enige nadeel (eigen fout geef ik toe) is de plek van de CPU kabel connector. had de AIO waterkoeler bovenin geïnstalleerd voor de kabels. Moest uiteindelijk de radiator er weer af halen om de kabel er in te doen voor de CPU.
Behalve dat vind ik het een fijn moederbord en was de installatie zeer vanzelfsprekend
Juist genoeg voor wat ik nodig had.
Mooi ontwerp voor een eerder budget mobo. Doet alles wat het moet doen en past erg goed met een overall zwarte look.
ik gebruik dit mobo voor zowel gaming als werk en het voldoet aan alle eisen, kwalitatief zeer goed, ziet er strak uit. heeft meer dan voldoende aansluitingen voor alles wat je nodig hebt. zeker een aanrader