€ 322,05 bij bol

Review door de redactie

Review - Nvidia GeForce RTX 4060 - De kleinste chip voor de grootste doelgroep

Nvidia brengt een nieuwe generatie videokaarten uit voor het 1080p-gamingsegment. De RTX 4060 moet vanaf 329 euro verkrijgbaar zijn, en flink betere prestaties bieden dan zijn voorgangers. Maar is dat echt het geval?

234 28 jun '23

Round-up - GeForce RTX 4060 - De Nvidia-instapper voor 1080p

Nvidia's GeForce RTX 4060 is anderhalf jaar na introductie nog altijd een populaire instapkaart voor 1080p-gaming. We vergelijken de momenteel beschikbare modellen.

207 21 dec '24

2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Toon reviews van:

Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8G

Zelf geupgrade van een GTX1650S naar de RTX4060, wat een hele sprong is. Zeer tevreden over het grafisch vermogen, speelt vrijwel alles op Ultra met 1080p. Ray tracing laat aan de wensen over maar dat hoge kwaliteit RT is toch net een ander markt segment. Met lage TGP paste deze kaart in mijn desktop met 500W voeding!

Lang getwijfeld tussen deze kaart of de Ti versie, uiteindelijk gekozen voor de non-Ti gezien de grote hoeveelheid berichten online over de 128-bit memory bus die de hogere snelheid Ti en vooral de 16 GB versie (noodzakelijk voor 1440p bijvoorbeeld) bottlenecked.

Ik zou deze kaart aanraden voor iedereen die een betaalbare upgrade zoekt vanuit de 900, 1000 of 2000 serie kaarten!

Pluspunten

• 1080p powerhouse
  • Energie zuinig
  • prijs kwaliteit

Minpunten

• Ray Tracing
  • 128-bit bus

Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8G

Ik heb in mei deze grafische kaart gekocht en heb er geen spijt van gehad.
Het heeft een mooi design en presteert goed. De rtx 4060 heeft ook dlls 3.0 en frame generation
wat super goed werkt. de tempraturen zijn ook stabiel en kan een lange game sessie echt wel overleven Ik raad dit product aan iedereen aan.

Pluspunten

• Goede grafischs
  • mooi design
  • goede prijs

Minpunten

• niks

Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8G

Tuurlijk zijn er of komen er beter videokaarten maar prijskwaliteit gekeken heb je hier zekerweten geen slechte kaart aan, top ding!

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Mooie snelheden

Minpunten

• Saaie verpakking

4 december 2023 Rapporteer

Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8G

Gekocht als upgrade voor 1660 super. Werkt perfect voor 1080p. Kan recente spellen op ultra aan (Hogwarts, Cyberpunk, Spider-Man).

Pluspunten

• Prima voor 1080P
  • DLSS 3.5 en Frame Gen.

Minpunten

• Kan paar tientjes goedkoper

Heb jij ook een Gigabyte GeForce RTX 4060 Windforce OC 8G?