![]() |
Review - Samsung Galaxy Book3 Pro en Ultra - Lichtgewicht met uitstekend oledscherm De Galaxy Book3 Pro 16" en Book3 Ultra zijn twee van Samsungs snelste laptops voor 2023. Ze hebben recente specificaties en mooie oledschermen, maar voor een prijs. |
Conclusie; ondanks de prijs ben ik er enorm blij mee! Vooral ook de zakelijk uitstraling die die mee brengt was voor mij erg belangrijk. Kijk je puur prijs/prestatie zijn er zeker laptops die beter uit de bus komen. Maar als je de looks, feeling, bouwkwaliteit en gewicht mee pakt is dit echt een topproduct voor zijn prijs.
Een hele mooie laptop, maar maakt zijn Ultra naam absoluut niet waar...
De gok genomen met minder werkgeheugen dan mijn vorige laptop uitgaande dat die hooguit wat meer moeite zou hebben met grote tekeningen. Het tegendeel blijkt meer waar ondanks een sterkere processor en betere videokaart zijn de prestaties belabberd.
Zodra het geheugen volloopt begint alles te haperen en wordt alles onstabiel. Ergens zit er iets niet goed met het geheugen management van deze laptop. Laptop wordt compleet onbruikbaar zodra die een keer wat meer prestaties moet leveren.
Dat voor een laptop van dit bedrag is eigenlijk onacceptabel maar volgens Samsung moet dit maar normaal gevonden worden... Jammer voor mij geen samsung meer in de toekomst!