Reviews door gebruikers

4 van 5 sterren
3 van 5 sterren
2 van 5 sterren
1 van 5 sterren
Er zijn nog geen productreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
MartijnTS
26 april 2024 Product gekocht

NZXT H5 Flow RGB (2023) Zwart

NZXT is een super mooi merk met hele mooie items. Tot nu toe alleen maar mijn cases van hun gehad zonder enige problemen, tot nu.

Ik heb het product gekocht met de NZXT Kraken 240 RGB om er zo voor te zorgen dat ik de meeste fans in RGB heb. Nu zat er bij de koeler een NZXT kastje via waar je de fans op aan kan sluiten. Normaal gesproken is die ook meegeleverd met de case (behalve bij dit model). Hierdoor moet ik mijn case fans bedienen vanaf die BIOS en niet samen met de fans van mijn koeler wat hetzelfde merk is.

Verder top kast!

Pluspunten

• Strak design
  • Goeie airflow
  • 4 Fans meegeleverd

Minpunten

• RGB fans werken niet via CAM Software (zie toelichting)

TiemenC
23 november 2023 Product gekocht

NZXT H5 Flow RGB (2023) Zwart

Een mooi, strak design, weinig op aan te merken. Wat aan de krappe kant dankzij de ruimtes die de meegeleverde RGB fans innemen. Een RTX 4090 past echt nét in de kast (maar dat kan ook aan de gpu grootte liggen natuurlijk ;) ). De schuine, innovatieve fan onderin is nuttig voor de airflow maar beperkt cable management en uitbreidingsmogelijkheden wel iets.

Pluspunten

• Goed kabelmanagement
  • Goede airflow
  • Makkelijke magnetische stoffilters
  • Strakke look

Minpunten

• Wat aan de krappe kant
  • Schuine fan onderin beperkt uitbreidmogelijkheden

DennisH82
9 juni 2023 Hands-on

NZXT H5 Flow (2022) Zwart

Als je airflow wilt is dit een hele goede kast (gebruikt voor klant systeem) icm met wat extra fans voor nog betere airflow.
Handige fan onderin, zou voor betere gpu koeling moeten zijn, hierdoor geen plaats meer voor een HDD.
Voor deze prijs mag er wat mij betreft zeker een extra front fan meegeleverd worden, voor die betere airflow.
Makkelijke stoffilters.

Pluspunten

• Goede airflow
  • Leuke optie met fan onderin
  • Afneembare magnetische stoffilters

Minpunten

• Mag voor deze prijs met 1x extra front fan
  • Geen plaats voor HDD met kelder fan (maar wie gebruikt die nog )
myca
9 maart 2023 Product gekocht

NZXT H5 Flow (2022) Zwart

De NZXT heeft weer een mooie, ruime airflow case uitgebracht.

De case is voorzien van veel stoffilters en biedt voldoende ruimte. De airflow in deze case is uitstekend dankzij het mesh panel aan de voorzijde, wat voor meer luchtstroom zorgt dan de vorige generaties.

Let op: Als je, net als ik, een Seasonic Connect Voeding hebt, moet je de kabelbeheergoten iets buigen om het koppelstuk van de Seasonic Connect te bevestigen.

Pluspunten

• Hoge airflow
  • Ruime en mooie case
  • Cable management
  • Stoffilters

Minpunten

• Tot nu toe niks gevonden

renslmf23
15 februari 2023 Product gekocht

NZXT H5 Flow (2022) Zwart

Mooie, ruime case met veel cable management opties en veel ruimte voor fans. De onderste ventilator is echter vrij luid omdat deze in een soort van klankkast is gemonteerd. Verder is de case net te laag, waardoor een radiator de bovenkant van het moederbord bedekt.

Pluspunten

• Zeer chique ontwerp
  • Veel cable management opties (klitterband, zip tie punten etc)
  • Redelijk compact
  • Bijzonder ontwerp voor onderste ventilator
  • Overal stoffilters

Minpunten

• Onderste ventilator vrij luid
  • Case is net te laag
  • Stoffilter aan bovenkant van case in meeste gevallen overbodig

Heb jij ook een NZXT H5 Flow (2022) Wit?