€ 53,- bij Coolblue.nl

1 van 5 sterren
NTiBhohoSJ66vgJ
22 januari 2023 Product gekocht

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set

Gekocht omdat ik mijn ketel op 50 graden heb ingesteld, waardoor de lucht niet meer goed circuleerde uit mijn convectorputten. Ze staan nu op de meeleverde pootjes op de radiator in de convectorput. Dat verhoogt de luchtcirculatie en draagt inderdaad voelbaar bij aan het comfort in huis. Ze zijn superstil en wat mij betreft hebben ze zeker toegevoegde waarde. Voor verdere onderbouwing van die stelling zie de uitgebreide review. De voordelen wegen in mijn optiek ruim op tegen de beperkingen. Wat mij betreft had de ventilator nog wel een tandje harder mogen blazen, al zou dat misschien weer geleid hebben tot extra geluid. De prijs is inmiddels wat gezakt, al is 47 euro nog steeds geen "weggeefprijs".

Pluspunten

• Doet wat ie moet doen
  • Superstil
  • Eenvoudige installatie
  • Gemakkelijk om losse modules bij te bestellen

Minpunten

• Hoge prijs
  • Toch wat beperkte airflow
  • De mono zal zelden voldoen (ik heb een duo)

Bor
6 november 2023 Product gekocht

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set

De Speedcomfort radiator ventilator bestaat min of meer uit een aantal kleine fans die er voor moeten zorgen dat warme lucht sneller circuleert. De airflow die wordt veroorzaakt is beperkt. Ik merk weinig tot geen positief effect. Wat ik wel merk is de geluidsproductie. Volgens sommige mensen en de reclame zijn de ventilatoren super stil maar dat is niet mijn ervaring. De fans zijn echt duidelijk hoorbaar, zeker in een stille kamer. De prijs is hoog voor het gebodene. Ik kan het product niet aanraden.

Pluspunten

• Compatibel met veel radiatoren

Minpunten

• Hoge prijs
  • Geen objectief aantoonbaar effect
  • Geluidsproductie

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Hightechsoul
27 april 2023 Product gekocht

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set

Ik heb een radiator die meer lang is dan breed. Ik heb er twee en een verlengkabel gekocht van 1,2 meter. Hierdoor push pull flow op mijn radiator. Het is een goed product en doet wat die moet doen. Ook het automatisch in en uit schakelen.

Heb je een grotere radiator en de mogelijkheid voor bredere fans zou ik zeker voor iets anders kijken wegens de airflow wel beperkt is. Zijn kleine fans

Voor convectoren bijvoorbeeld zou ik kijken naar het merk climatebooster. Hebbben grote fans en meer airflow. En deze speedcomfort voor de meeste radiatoren

Pluspunten

• duurzaamheid, ook van het product zelf
  • makkelijk installeren, kan iedereen
  • compatibel met zo goed als alle radiatoren

Minpunten

• kleine fans, zijn stil maar beperkte airflow

Stiegl
16 december 2022 Product gekocht

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set

Ik heb 3 radiatoren in de woonkamer. Ik heb 1 van deze aangeschaft om te testen. Ik heb wel het gevoel dat het rondom deze radiator warmer voelt en hij is vrijwel stil. Ik vraag me wel af hoe lang het duurt voordat je er 60 euro mee hebt bespaard.

Pluspunten

• Doet wel iets
  • Stil
  • Makkelijke installatie

Minpunten

• Best duur
  • Effect moet nog blijken

Wimr53
12 november 2022 Product gekocht

SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set

Één eenheid als test gekocht.
Voel weinig airflow boven de radiator, vraag me dan ook af wat de daadwerkelijke meerwaarde is, zeker icm de prijs.
De ventilatoren zijn ook duidelijk hoorbaar als ze in werking zijn.
Een onafhankelijke test naar het rendement zou voor mij nuttig zijn

Pluspunten

• Gemakkelijk te installeren

Minpunten

• Prijzig
  • Geluid
  • Geen onafhankelijk bevestigde meerwaarde

2 van 5 sterren (Slecht)

Heb jij ook een SpeedComfort Radiator Ventilator Mono set?