Reviews door gebruikers

Toon reviews van:
Anna2511 Newbie
12 oktober 2024 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Ik ben best een Sony-fan. Ik hou van de strakke, functionele designs. En je kunt je apparaten vaak eenvoudig koppelen. Na de WF-1000XM3, waarvan de oortjes op zich heel goed bevielen, maar wel erg zwaar en groot zijn (waardoor ze om de haverklap uit mijn oor vielen), was ik op zoek naar een iets minder dure oortjes. Die liefst ook een stuk kleiner zijn.

Deze Link Buds maar eens geprobeerd. En op zich bevallen ze heel erg goed, zeker gezien de prijs. Maar: snel leeg. En dat is erger geworden naarmate de tijd vorderde. Nu gaan ze nog maar max een uur mee.

Lees verder als je een review zonder nerd-speak wilt lezen ;)

Pluspunten

• klein en licht
  • prima geluid
  • prijs-kwaliteit

Minpunten

• batterij snel leeg
  • windgevoelig
  • na ongeveer 1,5 jaar gebruik gaan ze niet eens 1 online meeting mee

Nexrex
28 oktober 2023 Product gekocht

Sony Linkbuds S (Blauw)

Perfect comfort en formaat, zeer goed geluid en een mooi design.

Pluspunten

• Comfort en maat/pasvorm
  • Geluid is niet absoluut het beste, maar komt heel dicht in de buurt van het topmodel.
  • Eenvoudig en mooi ontwerp
  • Omgevingsgeluid is helder
  • ANC is erg goed. Met muziek op half volume zijn de meeste geluiden helemaal weg
  • Speak to pause werkt erg goed.
  • DSEE extreme werkt goed met geluidsbestanden van lagere kwaliteit.
  • Al met al een zeer goede keuze, net onder het topmodel in geluidskwaliteit, en beter in comfort.

Minpunten

• Batterij zou langer mee kunnen gaan, maar voor zo'n klein ontwerp valt het mee. Werkt prima voor woon-werkverkeer.

Gabriel_Knight
7 januari 2023 Product gekocht

Handige kleine ANC oordoppen met goed geluid, ANC werkt goed
Het oplaaddoosje is klein compact, dus handig om mee te nemen.
De oordoppen zitten erg prettig en voel je niet zitten.

Minder tevreden over de accuduur, deze is middelmatig.
Bluetooth stoortzeer regelmatig wat resulteert in happerend en robotic geluid.

Pluspunten

• Goed geluid
  • ANC werkt goed
  • Voel ze niet zitten
  • Bluetooth Low Energy Audio (geen storing meer)

Minpunten

• accuduur
  • belabberde stabiliteit bluetooth verbinding
  • 3x registratie voorwaarden in app
  • DSEE doet domweg niks (ondanks wat je er op internet over leest)
  • Bij bellen hoort de ander zichzelf met enorme vertraging terug.

Creesch
4 november 2022 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Prima oordopjes qua geluidskwaliteit. Helaas passen deze slecht in mijn oren waardoor het dragen pijnlijk is en zeer waarschijnlijk zowel passieve als actieve noise canceling ook slecht werkten.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit
  • Prijs

Minpunten

• Noise cancelling passief en actief
  • Pasvorm

Kanoet
3 januari 2023 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Beige)

Ik ben erg verrast door de kwaliteit en features die in deze kleine dopjes zitten gebouwd. Helaas komt er wind tussen oorschelp en Linkbuds met alsnog ruis tot gevolg. Ook de verbinding is niet optimaal.

Pluspunten

• Prijs-kwaliteit
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

• Wind tussen oorschelp-Linkbuds
  • Verbindingssnelheid
  • Multipoint pairing werkt niet soepel

storeman
18 augustus 2022 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Prima earbuds. Geluidskwaliteit meer dan prima. Gebruiksvriendelijk en zeer compact. De noice cancellation werkt goed. Ook de activiteitsdetectie werkt erg goed. Eerste indruk is dan ook heel positief.

Pluspunten

• compact
  • gebruiksvriendelijk
  • activiteitsdetectie
  • geluidskwaliteit

Minpunten

• Battery drain linker bud
  • Levensduur
  • Bellen werkt niet meer

2 van 5 sterren (Slecht)
henk0 Newbie
10 februari 2025 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Ongeveer twee jaar geleden gekocht
Na een jaar gebruik ging opeens de accuduur van de linkeroordop sterk achteruit

Passen goed, goede geluidskwaliteit, anc werkt goed, enz.

De earbuds zijn naar mijn mening top, maar de levensduur is kort door de accuproblemen

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Anc goed
  • Passen goed in mijn oren

Minpunten

• Na anderhalf jaar accuduur linkeroordop sterk achteruit (10 min)
  • Kwaliteit case

PvEwijk Newbie
20 december 2024 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Pas op: batterij gaat slechts iets langer dan 1 jaar mee en gaat daarna binnen enkele maanden fors achteruit (van enkele uren naar 10 minuten batterijduur zonder noise cancelling!). Blijkbaar is dit een algemeen probleem van deze oortjes. Jammer, want verder bevielen deze oortjes perfect. Ik zou ze niet aanbevelen.

Pluspunten

• Goede geluidskwaliteit
  • Fijne pasvorm
  • Goede noisecancelling lage tonen

Minpunten

• Batterijlevensduur

d-indoboy
20 januari 2024 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Na jaren met draadjes te hebben gekloot op de fiets en één oortje in op zoek gegaan naar in-ear oordoppen met mogelijkheid van noice canceling voor niet al te veel geld. Thuis had ik al de surface headphone tot volle tevredenheid (denk één van de weinige want ben nog nooit iemand ermee tegengekomen). Vond deze met een goede aanbieding en ze doen absoluut wat ze beloven na een jaar gebruik.

Prima verbinding (iphone 14), noice canceling doet het ook prima. Gebruik ze ontzettend veel voor podcast luisteren op de fiets met maar 1 oordopje in. Vindt dat prettiger werken dan omgevingsgeluid aanzetten in de app. En zijn ook heerlijk om op werk even af te sluiten van de omgeving om geconcentreerd te werken. Muziek klinkt goed genoeg en al met al denk ik dat het zijn prijs meer dan waard is.

Pluspunten

• Goed geluid
  • compact en goed passend in oor
  • connectie met telefoon en computer

Minpunten

• soms echo bij whatsapp bellen, maar weet niet of dat door de oordoppen komt of de connectie.

pietkrobot
27 september 2023 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Deze earphones werkten de eerste 8 maanden super had er geen seconde iets slechts over te zeggen. Maar jammer genoeg heb ik de laatste maand veel last van het wegvallen van de audio in de linker earbud. Dit gebeurd vooral in drukke gebieden zoals het station. Vroeger had ik daar geen probleem mee. Nog een probleem die soms voorkomt is dat ik deze in de case plaatst maar toch niet uitschakelt en de bluetooth verbinding behoud. Maar mijn eerste 8 maanden waren super. Dus ik schrijf deze review met een dubbel gevoel. Dus lees zeker nog eens een paar andere reviews na enkele maanden gebruik.

Pluspunten

• Veel eartips
  • batterij duur
  • robust

Minpunten

• linker earbud verliest connectie
  • grote oplaad case in vergelijking met apple case

gambieter
15 juli 2023 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Voor mij een teleurstelling; ik kan ze niet goed in het dagelijks leven gebruiken omdat ik mijn hartslag versterkt hoor, en ook voetstappen als ik loop. Dat heb ik niet met andere ANC earbuds.

De ANC is erg goed voor transportdoeleinden zoals vliegtuig, bus en trein, bijna net zo goed als de Bose QC II Earbuds. De Bose zijn beter in het onderdrukken van omgevingsgeluiden als stemmen. Voor vliegen zijn deze earbuds dus wel uitstekend.

Ik ga ze doorverkopen aan een vriend die al non-ANC Sony TWS oordopjes heeft en daar heel tevreden over is, mogelijk heeft die geen last van de problemen die ik er mee heb.

Pluspunten

• Goede ANC (vliegtuig/bus/trein)
  • Comfortabele pasvorm
  • Goede batterijduur
  • Klein maar fijn batterijdoosje

Minpunten

• Hartslag wordt versterkt (persoonlijke ervaring?)
  • Voetstappen worden versterkt (persoonlijke ervaring?)
  • App niet voor iedereen

Ralph84
17 maart 2023 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

De Sony LinkBuds S hebben een mooi design en goed geluid voor de prijs. Noice cancelling werkt alleen als ze precies goed zitten, maar helaas blijven ze dat niet. Vaak na een uur gaan ze zeer doen en de touch moet je heel precies raken om ze te kunnen gebruiken. De Sony app die voor de buds moet gebruiken is vreselijk en de multipoint pairing werkt niet goed.

Pluspunten

• Prijs
  • Design
  • Geluid

Minpunten

• Tikken kan alleen op de juiste plek
  • Na het dragen van een uur gaan ze zeer doen
  • Sony App is vreselijk
  • Multipoint pairing werkt niet

pvkekem
17 januari 2023 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Heb ze net 1 dag,maar zit nu al met grote glimlach. Case is echt klein, dopjes zijn klein en licht, met prima geluid. Pairing met telefoon snel en goed, en dopjes zitten goed in oor.
Aanrader!
Nog ff kijken hoe de settings bevallen, valt genoeg te tweaken.

Pluspunten

• Klein en lichte dopjes
  • Echt kleine case
  • Pairing

Minpunten

• Nog niet ontdekt

-Dylo
31 december 2022 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Top oordopjes voor een eerlijke prijs. Qua geluidkwaliteit en ANC echt topklasse wat mij betreft. Het draagcomfort is goed en ik was echt verbaast hoe licht de case en oortjes zijn. Meezingen of neuriën is geen optie als je Talk To Speak aanzet. Batterijduur kan beter.

Update 4/1/2025: Na 2 jaar gebruik zijn de oortjes toe aan vervanging, dit omdat het linkeroortje nog maar een batterijduur van ~20 minuten heeft. ANC is ook tijdens de levensduur een keer kapot gegaan in het linkeroortje, dit heeft Coolblue prima geregeld binnen de garantie. Afhankelijk van de draagwijze kraakt de ANC af en toe maar dit is pas echt in de laatste maand ontstaan. Ik ben zeer tevreden geweest tijdens de levensduur van de oortjes en jammer dat ze nu echt aan vervanging toe zijn. Vanwege de batterijduur en compatibility met mijn Nothing Phone 2 ben ik toch overgestapt naar de Nothing Ear.

Pluspunten

• Top noice cancelling
  • Draagcomfort
  • Gewicht
  • Geluidkwaliteit
  • Goeie touch controls

Minpunten

• Geen wireless charging
  • Talk to speak te gevoelig
  • Batterijduur

Praetorian
18 november 2022 Product gekocht

Sony LinkBuds S (Zwart)

Wat een ondergewaardeerde dopjes. Je voelt ze nauwelijks zitten en het geluid is voor die kleine dopjes echt fenomenaal.
Top dopjes voor een leuke prijs! (€ 119,-)

Sinds de laatste update kunnen deze dopjes ook multipoint bluetooth met 2 apparaten.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Niet opzichtig
  • Goed geluid (lekkere bass)
  • ANC is heel goed
  • Multipoint bluetooth

Minpunten

• geen nadeel kunnen vinden nog

Heb jij ook een Sony LinkBuds S (Zwart)?