De iiyama G-Master GB3467WQSU-B1 is een gamingultrawide op basis van een gekromd VA-paneel. Ten opzichte van de meeste andere monitoren met deze schermtechniek die we hebben doorgemeten, is de iiyama-monitor sneller, zonder dat overgangen van zwart naar donkergrijs traag verlopen. Het gemis van variabele overdrive is wel een duidelijk minpunt, want op lagere refreshrates krijgt overshoot steeds sterker de overhand op dezelfde instelling. Naast goede responstijden biedt de iiyama-monitor een relatief luxe uitrusting, betere hdr-weergave en betere kijkhoeken dan andere schermen in deze categorie. De kleurweergave in standaardmodus had beter gekund. Lees verder »
Lees de uitgebreide review en reacties
Gemiddelde gebruikersscore
Erg mooi product voor deze prijs, goede vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger GB3466WQSU-B1.
Een prachtige aanwinst voor mensen die nog niet overgestapt zijn van een 1080p of 1440p scherm. De kleuren, de helderheid, zwartwaarden, reactietijd, verversingssnelheid – alles is gewoon goed. Ook is dit als kers op de taart een van de goedkopere schermen in zijn klasse.
Een goede monitor voor wie niet alleen een clean look belangrijk vindt, maar ook waarbij de refreshrate en de grote FoV van belang is. Daarnaast geeft de UWQHD resolutie i.c.m. 165Hz een fijne en scherpe beeld.
Biedt een uitstekende value-for-money, maar krijgt van mij niet de maximale 5 sterren omdat de afstelling af fabriek knap beroerd is.
Strak en mooi uiterlijk (geen toeters en bellen)
FreeSync liep bij mij ook niet helemaal goed maar dat lag aan de drivers van Nvidia verwijderd en opnieuw geïnstalleerd werkt nu prima HDR maakt het beeld nog mooier. Aangesloten display 1.4 aansluiting werkt perfect met de volle 165 Hz
Mooie opvolger van de GB3466WQSU-B1, monitor nu 1 dag in gebruik, direct opgehangen.. Even getest met Battlefield 2042 met 3060Ti GPU, draait goed.
Gekocht om te proberen en vergelijken met mijn huidige monitor. De curve, de nette niet 'gamerige' look en totale uitrusting van het scherm vond ik zeer goed. De vier USB-poorten zijn luxueus. Minder goed vond ik de hoge overshoot bij trage beelden als video(clips). De kleuren hadden ook kalibratie nodig.
Product gekocht op aanraden van Tweakers bestbuy. Veel specs voor een nette prijs. De curve is wat mij betreft precies goed en het scherm ziet er goed uit. Geen schreeuwerig design, prima kleuren als je het mijn ogen vraagt. Het enige wat ik graag had gezien was USB-C met powerdelivery.
Mooi scherm, hiervoor 27 +22 inch, 34 is zeker beter, hierdoor kan je met twee vensters naast elkaar werken, toch lekkerder is dan met twee schermen.
Picture by picture heb ik nog niet kunnen ontdekken, mogelijk ontbreekt deze functie, nu moet ik af en toe knipperen tussen desktop en laptop.