Gemiddelde gebruikersscore
De Aerox 3 is een futuristische gaming muis en maakt zijn naam "Ultra lightweight" absoluut waar. De muis heeft een degelijke sensor, goede switches en een prima prijs-kwaliteit verhouding. De zij-knoppen zijn niet verplaatsbaar en daardoor toch minder geschikt voor linkshandigen ondanks symmetrische vorm. Ook het scrollwiel kan iets beter.
op zich een prima muis die erg licht is en daardoor soepel over het oppervlak schuift. Software werkt soms wat minder fijn en de vorm ligt net niet lekker in de hand. zijknoppen moeten best ver ingedrukt worden. Scrollwielknop niet accuraat
Goeie, snelle en lichte muis die op veel punten is verbeterd vergeleken de vorige arox muis waardoor het toch wel een muis is die je op je lijstje moet hebben staan wanneer je naar een vinger tip of klauw grip muis zoekt.
Een mooie futuristische muis met leuke opties. Product wordt geleverd in een schitterende nette verpakking. Na het installeren van de software dat wat lastig was, is de muis op vele manieren in te stellen. Persoonlijk vond ik de muis net iets te klein en te licht.
Wie op zoek is naar een nieuwe game muis met flitsende RGB verlichting voor een nette prijs, dient deze muis zeker te overwegen.
Hij ziet er stoer uit. De muis is licht en heeft een fijne grip, waardoor je heel snel kunt bewegen. De geroosterde case ziet er goed uit, en voelt fijn aan, maar ik kan me voorstellen dat de binnenkant sneller vies wordt hierdoor en dat beschadigingen sneller optreden.
Fijne muis, lichtgewicht en glijd soepel. Het is jammer dat je speciale software nodig hebt om de muis aan te passen aan je wensen, maar de software is vervolgens wel eenvoudig in gebruik. Goede muis voor zowel gamers als standaard gebruikers.
Ik ben een ex gamer en heb zelfs het WK Counterstrike 1.6 meegedaan voor het nationale female team. Het is een lekkere muis zeker voor mijn kleinere handen.
De muis ligt lekker in de hand maar had wel iets zwaarder mogen zijn voor de gameplay.