€ 52,79 bij Amazon.nl Marketplace

Steelseries Aerox 3 (2022) Zwart Review

17 februari 2022, laatste update op 17 februari 2022, 84 views Rapporteer
Product geleend 0

Hij ziet er stoer uit. De muis is licht en heeft een fijne grip, waardoor je heel snel kunt bewegen. De geroosterde case ziet er goed uit, en voelt fijn aan, maar ik kan me voorstellen dat de binnenkant sneller vies wordt hierdoor en dat beschadigingen sneller optreden.

Pluspunten

• Licht gewicht
  • Mooi design
  • Fijne grip

Minpunten

• Niet heel veel functies
  • Kwetsbaar en snel vies

Fijne muis voor de casual gamer. Hij ziet er stoer uit, en heeft met de software verschillende verlichting opties (ik kreeg ze helaas niet werkend). De muis is licht, en heeft een fijne grip, waardoor je heel snel kunt bewegen. Ook zijn er verschillende opties voor de snelheid van de cursor en extra knoppen aan de zijkant voor nog meer functionaliteit. Ik vond het persoonlijk jammer dat er geen sidescrolling optie op het scrollwiel zat. De geroosterde case ziet er goed uit, en voelt fijn aan, maar ik kan me voorstellen dat de binnenkant sneller vies wordt hierdoor en dat beschadigingen sneller optreden. Voor de gemiddelde gamer is dit een prima muis!

Heb jij ook een Steelseries Aerox 3 (2022) Zwart?