Gemiddelde gebruikersscore
Gemakkelijke installatie en kalibratie van je speakers met een meegeleverde mike. Modernste features zoals 3x 4K/120Hz en 3x 8K/60Hz HDMI, en eARC. Handige apps werken en fantastisch geluid (komend van mijn 20 jaar oude Onkyo TS-DS575X 5.1). En niet duur als je aan 5.1 voldoende hebt. Aanrader!
Geschikt als budget oplossing voor iemand die niet op hoge volumes speelt.
Gekocht om een 15 jaar oude Pioneer te vervangen. Qua mogelijkheden voor het budget vrij goede versterker. Up to date door veel HDMI 2.1 poorten. Geen gemis van DAB+ door goede streaming integratie van Intune en HEOS en andere mogelijkheden.
Fijn afstelling van luidsprekers laat echter veel te wensen over. Een versterker waar je niet handmatig hoge, midden en lage tonen kan regelen is spijtig, ook de EQ die (er onder sommige omstandigheden wel is) kan niet echt gebruikt worden als je audissey hebt gebruikt. Of ik heb het nog niet gevonden in de zeer rudimentaire remote en app.
Desondanks toch een aanvaardbaar geluid die uit de luidsprekers komt op alle volumes die de AVR aankan, voor film, muziek en andere bronnen.