Geluid is vanaf begin erg dun, ik had hogere verwachtingen voor dit prijspunt. Voor podscast luisteren goed genoeg, maar muziek doet het geen recht aan. Stevige nostalgie naar 20 jaar geleden waar ik met goedkope radiootjes en gratis oortjes wat muziek op de fiets had.
Ruisonderdrukking werkt niet, genereerd irritante piep. Onbruikbaar;
Erg gevoelig voor vervuiling, zeker wekelijks maar eigenlijk dagelijks reinigen.
Over langere periodes zijn buds onbetrouwbaar, volume valt weg of wordt onbruikbaar zacht na jaar gebruik. Al twee maal buds ter reparatie aangeboden voor dit probleem. Service buiten de Randstad via Samsung Repair is niet ideaal, en doet me terugverlangen naar de tijd van bedrade oortjes die goedkoop genoeg zijn om uit frustratie weg te flikkeren.
Kortom, prijs - kwaliteit is onder verwachting. De gebruikservarings is 'cut your losses' and koop heel wat anders, maar daar is het net te duur voor.
Comfortabel, goed geluid, geen hele dikke bas, gaat lang mee, mooi spul, pairt perfect met mijn S10E.
Je hebt aan de buds 2 in-ear oortjes die redelijk goede mogelijkheden hebben en je op meerdere manieren kunt gebruiken maar ik niet aanraad wanneer je meer dan gemiddelde eisen hebt als het gaat om geluidskwaliteit bij het luisteren naar muziek of wanneer je in beweging bent.
Gekocht na 2x Buds+ (waterschade) en Buds Pro.
Deze Buds2 helaas ook maar IPx2.
Betere pasvorm dan Pro en past in motorhelm, maar door ontbreken silicon 'wings' minder dan Buds+.
Geluidskwaliteit en instelmogelijkheden (stemdetectie) van Pro zijn beter.
In mijn beleving goed klinkende earbuds, maar ze willen al snel uit mijn oren vallen, dus daarom krijgen ze van mij een onvoldoende.
super
De Samsung Buds 2 zijn tot een bepaalde tijd fijn. Voor mijn werk gebruik ik ze veel. De buds hebben een lange accuduur.
Waar ik vooral tegen aanloop is dat ik echt last krijg van de buds na 45 dragen. Daarnaast vind ik de bieding een grote ergernis omdat de bediening heel precies komt en niet altijd goed wordt geregistreerd.
De buds 2 zijn de enige buds die perfect in mijn kleine oren passen. Daardoor werkt de anc ook een stuk beter als ik dit vergelijk met andere buds.
Vreselijk geluid. Zeer blikkerig en er zit vaak een vertraging in de verbinden waardoor ze soms niet helemaal synchroon klinken.
Na de Samsung Galaxy Buds+ ben ik over gegaan naar de Galaxy Buds 2. De geluidskwaliteit van deze oortjes zijn top, al had er iets meer bas in gemogen (maar dat kan ook een persoonlijk voorkeur zijn). Het koppelen van de oortjes met een Samsung telefoon werkt ook perfect. In de Galaxy wearables app kun je het geluid equalizen en kun je de oortjes verder instellen zoals jij dat wil. Wel vallen de oortjes bij bijvoorbeeld het sporten er snel uit.
Heel vlotte oortjes die goed zijn voor het werk. De ANC is zeer goed voor op bureau zodat je subtiel zonder een grote headset kan werken. Connectiviteit met Android is bijna naadloos, gewoon case open doen en ze verbinden. Wel niet aangeraden om actieve activiteiten mee te doen
De prijs is top. Geluid is goed, niet geweldig. ANC is goed genoeg voor in het OV. Batterijduur is uitstekend.
Omdat ze in-ear zijn is het geluid zelfs zonder de ANC aan te zetten redelijk gedempt.
Belkwaliteit is slecht, niet ondermaats voor earbuds.
Samsung telefoons hebben betere aansluiting op ecosystem.
Heerlijk compact en licht. Kom van buds Pro af welk harder konden en misschien iets beter klonken, maar het draagcomfort was niet lekker voor meer dan 2-3 uur. Deze kan ik gewoon de hele dag lekker dragen en zijn heerlijk licht.
Ook meerdere keren per ongeluk in de wasmachine terwijl ze nog in mijn broekzak zaten. Ondanks geen waterproof IP rating zijn ze nog steeds heel (anekdotaal, let op geen garantie op deze klunzigheden)
Teleurstellende aankoop. Al vanaf begin klinkt het linker oortje veel zachter. En half jaar na aankoop wil de case niet meer opladen. Dit is een downgrade t.o.v. de buds+.
Oortjes zitten goed, klinken zoals verwacht voor de prijs, en de case is compact. Wou enkel dat de batterij iets langer meeging, ik kom er meestal de dag niet mee door. Het kan wel helpen om ANC uit te zetten. Touch controls zijn te sensitive, vaak per ongeluk getriggerd.
Voor de prijs goede earbuds. Je moet er wel van houden dan ze iets je oor kanaal ingaan en ze kunnen wel iets los zitten. De bediening werkt goed en het geluid is aan de redelijke kan. EQ kan worden aangepast maar alleen standaard opties.
Top geluidskwaliteit. Punchy bass, niet te 'hard'. Blijft niet heel goed zitten in m'n oorkanaal helaas. Sealen 90% ipv 100. Dus ANC wil niet altijd optimaal werken. Oplaadcase is mooi en klein!
Gekocht vanwege video conference en een on-ear koptelefoon niet fijn is.
Koppelen met bestaande samsung telefoon is snel en bijna automatisch.
Even zoeken voor de pairing mode werkt ook direct
Wisselen van apparaat is ook geen probleem gewoon opnieuw verbinding maken.
Ik heb de Galaxy buds 2 gekocht, omdat ik een mooie deal kon krijgen bij inlevering van mijn Galaxy buds+. Tot nu toe ben ik erg tevreden met de buds 2. Een paar minpunten die ik oorspronkelijk had genoteerd zijn al verholpen door een update (stuk beter nu).