Samsung Galaxy Buds2 (Zwart) Review
8 januari 2024, laatste update op 8 januari 2024, 258 views
Rapporteer
Product gekocht
In mijn beleving goed klinkende earbuds, maar ze willen al snel uit mijn oren vallen, dus daarom krijgen ze van mij een onvoldoende.
Pluspunten
- Mooi geluid
- ANC werkt in het vliegtuig
Minpunten
- Draagcomfort ver onder de maat
2 van 5 sterren (Slecht)
Heb deze buds nu een geruime tijd in handen en kan zeggen dat ze helaas tegenvallen. Heb eigenlijk sinds het begin al problemen gehad bij het indoen van deze buds in de oren. Moest zelfs video's checken om te kijken hoe men ze in hun oren doet. Heb alle maten oordopjes verschillende keren getest en ervaren, maar helaas willen de buds zelfs zonder veel beweging al snel uit de oren floepen. Onacceptabel. Vooral als je gaat bellen met deze buds dan gaan ze al helemaal snel uit de oren vallen. Buiten dat zitten ze ook niet lekker in mijn oren. Een beetje pijnlijk eigenlijk.
In het begin had ik gezocht naar een app voor Windows, omdat ik ze ook op de computer wilde gebruiken, maar kon het toen niet gauw vinden. Toevallig een paar dagen geleden de app gewoon in de Microsoft Store gevonden. Geen idee waarom ik de app toentertijd niet kon vinden (ik praat over vele maanden geleden). Waarschijnlijk checkte ik informatie hierover op de site van Samsung. Valt me op dat er in het algemeen weinig info over de ondersteuning van buds in Windows wordt gegeven. Oh ja, zonder app in Windows zijn ze haast waardeloos. Dus, goed dat er toch een app is.
Jammer alleen dat er wel een vertraging (delay/latency) merkbaar is als je ze gebruikt bij het kijken van video's en films op de computer.
In het begin had ik Noise Cancelling in normale omstandigheden getest en had toen niet het idee dat het werkte. Uiteindelijk had ik ze meegenomen het vliegtuig in en toen merkte ik dat het echt werkt.